Reacties van enkele huurders

Wil je weten hoe het anderen is vergaan die gebruik maakten van de Short Stay studios van Woonpunt? Lees hun bevindingen op deze pagina.

CHS Markt.jpg
 

Iets voor jou?

Ben je overtuigd door onderstaande reviews en is Short Stay van Woonpunt de oplossing voor jou? Of heb je toch nog vragen? neem dan contact met ons op! Bel 088-0506070, of vul het contactformulier in.

Meer informatie?

Naar het contactformulier

V.N. Rajesh

"Het was een genoegen om in de Woonpunt Studio Appartementen @ Batterijstraat 61-63 in Maastricht-Nederland te verblijven. Het studio appartement is volledig gemeubileerd en professioneel gemanaged. Het appartement is goed afgestemd op de behoeftes van expats en is zelfs behoorlijk ruim. Gedurende mijn verblijf (3 maanden) heb ik geen enkel probleem gehad. Het complex heeft een zeer goede internetverbinding en een prima keukenblok. Ik ben zeer tevreden over het appartement in het algemeen en over de service van Woonpunt in het bijzonder."Mr. Paresh Chokshi

"Ik had het geluk tegen deze studio aan te lopen voor mijn 6 maanden durende verblijf in Maastricht. Deze studio is ideaal voor een kort durend verblijf vanwege de prettige inrichting en comfortabele uitrusting. Het heeft een moderne uitstraling met een artistieke elegantie. Ik vind dat de studio een ruim vloeroppervlak heeft, zeker voor één persoon. Dankzij de stille ambiance en de snelle internetverbinding, en niet te vergeten de efficiënte dienstverlening, heb ik genoten van mijn verblijf in deze prachtige studio. Veruit het beste van de appartementen is de locatie, precies middenin het centrum, uitkijkend over de markt, waardoor je eten, vervoer en vermaak binnen handbereik hebt. Mocht ik ooit nog een keer in Maastricht verblijven, dan zoek ik niet langer en vraag ik bij Woonpunt naar de Batterijstraat."

gast_P_Chokshi_1.jpg