Tijdelijk huren in Hoensbroek

Goedkoop en met huurtoeslag

Woonpunt verhuurt diverse woningen en appartementen tussen de € 350,- en € 500,- per maand. Het gaat om huurwoningen voor een tijdelijke duur (minimaal 6 maanden tot maximaal 3 jaar). Deze woningen zijn uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte vanwege werk, of starters die willen doorstromen. U hoeft niet perse ingeschreven te staan of inschrijfduur te hebben opgebouwd. Afhankelijk van uw situatie en inkomen is er ook huurtoeslag mogelijk.

#
 

Voordelig en bereikbaar!

  • Geen inschrijfduur voor de beschikbare woningen
  • Kleine gezinswoningen of ruime gezinsflats
  • 2 of 3 slaapkamers
  • Vanaf € 350,- tot € 500,- per maand
  • Huurtoeslag mogelijk!

Heeft u een vraag over tijdelijke verhuurwoningen?

Bekijk onze veelgestelde vragen

 

HOENSBROEK

In Hoensbroek kunt u nu met Tijdelijke Verhuur van Woonpunt een nette gezinswoning huren vanaf € 475,- per maand. Daarnaast zijn er diverse ruime flats beschikbaar vanaf € 440,- per maand. Alle woningen liggen op loopafstand van het centrum.

De gezinswoningen in de wijk Slak/Horst zijn circa 60m2 groot en hebben een ruime woonkamer met open keuken en een eenvoudig keukenblok. Er zijn 2 slaapkamers. De badkamer heeft een douche en wastafel. Er is een separaat toilet. Veelal hebben de woningen een tuin of garage / berging. Parkeren kan op de openbare parkeerplekken in de straat.

De flats gesitueerd aan de Hoofdstaat en de Harmoniestraat zijn circa 80m2. Deze hebben een ruime woonkamer, 2 grote slaapkamers, aparte keuken, badkamer met douche en wastafel en separaat toilet op de hal. Via de woonkamer/keuken krijgt u ook toegang tot het balkon. Er is een priveberging in het souterain.
 


Interesse?

Er zijn regelmatig woningen voor tijdelijke huur in Hoensbroek beschikbaar. Laat ons via het reactieformulier weten in welk(e) complex(en) u geïnteresseerd bent, en vul uw gegevens in. U ontvangt van ons bericht wanneer u in aanmerking komt voor een van de woningen van uw voorkeur.

* Woonpunt gebruikt uw e-mailadres ook voor toekomstige klantcontacten (lees meer)
Naar welke woning(en) gaat uw voorkeur uit? (meerdere opties mogelijk)
Wat is uw gezinssamenstelling?
Vanaf welk moment zoekt u woonruimte?

Huurprijs

De huurprijzen variëren van € 350,- tot € 500,- maximale huur. Alle huurprijzen zijn exclusief kosten voor gas, water, elektriciteit, televisie, internet en telefonie.


Heeft u nog vragen?

Kijk of u antwoord vindt bij onze veelgestelde vragen over tijdelijke verhuur.


Huurvoorwaarden

  • De woningen zijn bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens en gezinnen met kinderen. Er zijn geen huisdieren toegestaan.
  • Voor deze woningen geldt passend toewijzen. Lees meer over passend toewijzen.
  • Op basis van uw inkomstenverklaring 2017 bekijkt Woonpunt of uw inkomen passend is voor de verhuur. Als u nog geen inkomstenverklaring heeft, kunt u deze inkomstenverklaring telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (tel. 0800-0543). U kunt deze ook downloaden met uw DigiD van www.mijnbelastingdienst.nl 
  • Afhankelijk van uw situatie en inkomen is huurtoeslag van toepassing.
  • Als u gehuurd woont, moet u ook een verhuurdersverklaring kunnen overleggen. Deze kunt u bij uw huidige verhuurder aanvragen.

 

* De gebruikte foto's en plattegronden zijn illustratief en bedoeld als voorbeeld. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De uiteindelijk aangeboden woningen kunnen afwijken.

1872.jpg