Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

hoensbroek-1213-2.jpg

Huur opzeggen als nabestaande

Een familielid of een andere dierbare van u is overleden. Allereerst gecondoleerd met uw verlies. Als erfgenaam of contactpersoon van degene die is overleden, regelt u de huuropzegging van de woning van de overledene. Dat kunt u doen met het formulier Huur opzeggen als nabestaande. U kunt dit formulier ook downloaden, met de pen invullen en versturen naar:


Woonpunt
Postbus 1112
6201 BC Maastricht
 

Bij het opzeggen van de huur is het daarnaast van belang van ons om te weten of u de nalatenschap aanvaardt of verwerpt. Hiervan hebben we een officiële verklaring nodig. U kunt een kopie hiervan meesturen met formulier huuropzegging of later per post of e-mail sturen. U kunt als erfgenaam een nalatenschap aanvaarden of verwerpen. Lees voor meer informatie het artikel op Rijksoverheid.nl

 

Verder gelden voor u dezelfde regels als voor andere huurders. Zo verwachten we bijvoorbeeld dat u meewerkt aan de voor- en eindopname van de woning zodat deze correct kan worden opgeleverd.