Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

Huuropzeggingsformulier voor nabestaanden


U kunt de huur op elk moment opzeggen met het formulier hieronder. De opzegtermijn is één maand. U kunt zelf de datum aangeven. Houd er rekening mee dat uw laatste huurdag niet in het weekend valt of op een feestdag. Is dit wel het geval dan past Woonpunt de datum van de laatste huurdag aan. Binnen een paar dagen ontvangt u een schriftelijke bevestiging.

Het kunt het formulier hieronder invullen en digitaal versturen of het formulier downloaden, met de pen invullen en versturen naar Woonpunt.

Download het formulier

 

Gegevens van de overledene


Datum opzegging

Laatste huurdag (datum invullen). U kunt de huurovereenkomst elke werkdag beëindigen met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. De laatste huurdag mag niet in het weekend vallen of op een feestdag. Is dit wel het geval dan past Woonpunt dit aan.

 

Let op: deze datum is definitief, u kunt deze niet meer wijzigen.


Correspondentie adres nabestaanden

Wij hebben een adres en rekeningnummer nodig voor het versturen van de eindafrekening of de afrekening stook-/servicekosten. Hierin kan bijvoorbeeld staan dat de u nog geld van Woonpunt tegoed heeft. 

Geeft u Woonpunt toestemming om uw contactgegevens (alleen naam, telefoonnummer en/of e-mailadres) door te geven aan nieuwe huurders? Dan kunnen deze contact met u opnemen voor de overname van spullen.
* Woonpunt gebruikt uw e-mailadres ook voor toekomstige klantcontacten (lees meer)

Bestanden toevoegen

Bij het opzeggen van de huur kunt u direct een kopie van de overlijdensakte en (indien van toepassing) een afschrift van de Verwerping van de erfenis meesturen. Hieronder kunt u deze bestanden toevoegen. U mag ze ook later per post of e-mail sturen.

 


Bij verzending van dit formulier deelt de bovengenoemde mee, dat hij/zij de huurovereenkomst van bovengenoemd pand wenst te beëindigen.

Om aan te tonen dat u geen robot bent, vragen we u hieronder de rekenopgave in te vullen. Bedankt!

Wat is de uitkomst van:
1 + 5 =
  andere rekenopgave



Na het versturen van het formulier ontvangt u een bevestiging per mail.
LET OP: dit kan een tot vijf minuten duren.