Abonnement huurdersonderhoud

Bent u zelf niet handig dan kunt u gebruik maken van ons Abonnement Huurdersonderhoud. Hiermee kunt u reparaties die eigenlijk voor uw rekening zijn, door Woonpunt laten uitvoeren.

1426_onderhoud CV vervangen.jpg

Goed geregeld

Het onderhoud aan uw woning is in hoofdlijnen wettelijk geregeld. De meeste grote werkzaamheden worden door Woonpunt verricht. Voor kleine zaken bent u als huurder vaak zelf verantwoordelijk. Deze zijn wettelijk vastgelegd in het ‘Besluit kleine herstellingen’. Met het Abonnement Huurdersonderhoud kunt u sommige reparaties die eigenlijk voor uw rekening zijn, door Woonpunt laten uitvoeren. Behalve de maandelijkse abonnementskosten betaalt u niks extra's. Wilt u weten wat er allemaal onder het abonnement onderhoud valt? Bekijk de folder.


Wat kost een Abonnement Huurdersonderhoud?

Bij het tekenen van het huurcontract bieden wij het abonnement huurdersonderhoud aan. De tarieven variëren van € 3,24 tot € 7,67 per maand. U hoeft niet meteen te beslissen: tot drie maanden na het tekenen van het huurcontract kunt u zich nog kosteloos abonneren. Daarna betaalt u entreegeld van € 20,--. Het abonnement gaat in op het moment dat u de € 20,-- heeft betaald. Stoppen met het abonnement kan op elk gewenst moment met een opzegtermijn van een maand.

 

 


Veel gestelde vragen