Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

Conditiemetingen

Eens in de drie jaar voeren we conditiemetingen uit rond onze complexen. Met de conditiemeting bepalen we de staat (conditie) van de buitenzijde van een wooncomplex. Dankzij deze meting kunnen we inplannen welk type onderhoud eventueel nodig is. Blijkt uit de meting dat er verder onderzoek moet plaatsvinden? Dan wordt u daar verder over geïnformeerd.

 

WP-Kasteel-Wolfraathstraat-202011-002.jpg

Wat merkt u hiervan?

Als het goed is, merkt u hier niets van. De meting wordt gedaan door een medewerker van Raderadvies BV (in opdracht van Woonpunt). Zij lopen door de wijk om de woningen te bekijken en foto’s te maken van de buitenkant. Ook kan het gebeuren dat zij woningen van dichterbij bekijken. Dan lopen ze misschien de voortuin in om bijvoorbeeld de kozijnen te controleren. Soms is het nodig om een balkon of achtergevel te inspecteren. In dat geval belt de medewerker van Raderadvies BV bij u aan. Zij kunnen zich dan altijd identificeren met een uniek identificatienummer wat gecontroleerd kan worden bij Raderadvies BV te Vught.