1774_sleuteloverdracht_2.jpg

Sleuteloverdracht

Als u ja zegt tegen een woning, maakt onze consulent Verhuur een afspraak met u voor de sleuteloverdracht in de woning. Op dat moment ondertekent u ook de huurovereenkomst.

 

 


gaskraan2.jpg

Aansluiten gasfornuis

De gaskraan in uw woning is voorzien van een afsluitdop. Om uw gasfornuis te kunnen gebruiken, moet een medewerker van onze afdeling Serviceonderhoud deze afsluitdop verwijderen. Tegelijkertijd sluit hij uw gasfornuis aan en test de installatie. Zo bent u er zeker van dat het veilig is. U kunt een afspraak maken voor het gratis aansluiten van het gasfornuis door te bellen met onze Klantenservice, via 088 – 050 60 70.


Woonpunt picto onderhoud pastel.jpg

Basis onderhoudscheck

Als onze consulent Verhuur dit aangeeft, maak dan binnen 5 werkdagen na ontvangst van de sleutel een afspraak met onze afdeling Serviceonderhoud voor een basis onderhoudscheck van uw woning. Bel hiervoor 088 – 050 60 70.

 

 

 


Onderhoud Vervangen CV 2.jpg

Abonnement huurdersonderhoud

Heeft u bij het tekenen van het huurcontract een Abonnement huurdersonderhoud afgesloten? Lees meer over de inhoud en de voordelen.

 

 

 

 


meterstand.jpg

Meterstanden

Dit formulier is handig als u de meterstanden van uw huidige en uw nieuwe woning wilt noteren. Tip: maak een foto met uw mobiele telefoon.

 

 

 


Woonpunt picto hondje pastel.jpg

Inschrijven bij gemeente

U kunt uw verhuizing persoonlijk of schriftelijk doorgeven aan de gemeente waar u gaat wonen. Een verhuizing kunt u soms ook digitaal doorgeven via DigiD. Zorg ervoor dat u de verhuizing binnen 5 werkdagen meldt, zo voorkomt u een boete.

 

 


picto omgeving.jpg

Heffingen en belastingen

De gemeente stuurt ieder huishouden jaarlijks belastingaanslagen, onder meer voor de huishoudelijke afvalstoffenheffing en rioolheffing. Ook het Waterschap Limburg heft twee soorten belastingen: de watersysteem- en de zuiveringsheffing. De betaling verloopt via Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen.

 


111_glasschade.jpg

Verzekeringen en glasfonds

In het kader van prettig wonen, raden wij u aan om een inboedel-, aansprakelijkheids- en huurdersbelangenverzekering af te sluiten. Via Woonpunt bent u aangesloten bij het glasfonds, waarmee u verzekerd bent tegen glasbreuk. Glasreparaties worden verricht door Trichtglas. Als u schade heeft, kunt u direct contact opnemen via telefoonnummer 043 - 8200 206.

 


Snel naar:

Verhuizen_Kuipershof_135.jpg