HoensbroekBuiten8.jpg

Huren in Hoensbroek?

Betaalbaar en ruim, vanaf €455,- per maand!

Op slechts een paar minuten van het centrum van Hoensbroek heeft Woonpunt diverse ruime appartementen te huur, die extra aantrekkelijk zijn voor starters. Het vinden van een sociale huurwoning was zelden zo eenvoudig. Reageer snel en laat je positief verrassen tijdens een bezichtiging van de modelwoning!


#


De woningen

Deze huurappartementen van Woonpunt zijn gelegen aan de Hoofdstraat, Steenberglaan en de Harmoniestraat. De grote, voormalige gezinsflats zijn zeer ruim bemeten en verschillend van indeling en type, variërend van 36m2 tot 80m2. Met een woonkamer, apart toilet, separate keukenruimte met eenvoudig keukenblok, badkamer met douche en wasmachineaansluiting, en 2 of 3 slaapkamers. Ruime entree, en een balkon waar je gezellig kunt zitten. Er is verder nog een privé-berging in de kelder tot je beschikking. Bovendien is er ruim voldoende parkeergelegenheid rondom de verschillende wooncomplexen.
Deze woningen zijn een goede basis om jouw wooncarrière te starten.

#


Iets voor jou?

De woningen zijn voornamelijk bedoeld voor jonge werkenden, die op zoek zijn naar hun eerste stap op de woningmarkt. Zowel alleenstaanden als koppels die hier willen samenwonen kunnen reageren. Voor mensen met kinderen zijn de woningen in eerste instantie niet geschikt. Huisdieren worden niet toegestaan.
>> Huurtoeslag is mogelijk (afhankelijk van jouw persoonlijk situatie)

#
 
De woningen in vogelvlucht:
  • Afhankelijk van het type van 36m2 tot 80m2
  • 3 of 4 kamers en privé-berging
  • Gezellig balkon van 6 m2
  • Huurprijs vanaf €455,- tot €630,- per maand (inclusief servicekosten)
  • Huurtoeslag van toepassing

Winkelvoorzieningen

Het centrum van Hoensbroek is op een steenworp afstand. Naast verschillende bekende supermarkten is er in het centrum nog veel meer te vinden; slagerij, bakkerij, drogisterij en verschillende andere leuke winkeltjes. Zowel lopend als met de auto is het winkelcentrum goed bereikbaar en op de meeste plekken kun je zelfs gratis parkeren. Hoensbroek is zo gek nog niet!

#

In het groen

Dwars door Hoensbroek lopen verschillende groengebieden en dankzij de aanleg van de buitenring komen er zelfs nog extra bosgebieden aan de rand van Hoensbroek. Het is hier lekker wandelen, fietsen en sporten.

Bereikbaarheid

Heerlen, Brunssum en Landgraaf zijn met de komst van de buitenring in slechts enkele autominuten te bereiken. Dat maakt Hoensbroek prettig als uitvalsbasis voor forensen. Maar ook voor ontspanning zit je goed. Attracties als Snowworld, GaiaZOO, Mondo Verde en het Blote Voetenpark zijn binnen handbereik met deze nieuwe verbinding.

Wat zijn de voorwaarden?

Wil je in aanmerking komen voor een van deze sociale huurwoningen, dan is het belangrijk dat je aan een aantal voorwaarden voldoet. Je moet kunnen aantonen dat je inkomen hebt uit werk (jouw werkgever kan je hiermee helpen). Daarbij is passend toewijzen van toepassing.
Heb je interesse in deze woningen, maar studeer je nog? Dan vragen we naar een inschrijvingsbewijs van jouw opleiding of overzicht van de studiefinanciering. Verder is het bij de selectie belangrijk dat je de volgende documenten overlegt:

  • IBRI-formulier
  • GBA-uittreksel
  • Verhuurdersverklaring
  • ID-kaart / paspoort
  • Geldige bankpas of betaalkaart.
Intakegesprek bij je thuis, ook buiten kantooruren

Voldoe je aan de verhuurvoorwaarden, dan komen wij voor het intakegesprek gewoon even bij je thuis. Dat kan ook buiten kantoortijden of zelfs in het weekend, zodat je er geen verlof voor hoeft te nemen.

Reageer snel!

Geïnteresseerd of meer weten? Vul het reactieformulier in, dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging en voorzien wij je zo snel mogelijk van meer informatie.

* Woonpunt gebruikt uw e-mailadres ook voor toekomstige klantcontacten (lees meer)

Hoensbroeknatuur1.jpg