Midden in centrum Maastricht

Unieke studio's voor starters aan de Grote Gracht

Dat is nog eens een goed begin van je wooncarrière! Deze studio's voor starters aan de Grote Gracht liggen in het bruisende centrum van Maastricht, tussen de Markt en het Vrijthof. Dus op loopafstand van uitgaansgelegenheden, winkels en openbaar vervoer. Prijzen vanaf € 450,- per maand (excl. servicekosten).

NOG SLECHTS ENKELE TE HUUR!
#
 

Bijzonderheden

  • Praktisch keukenblok met afzuigkap
  • Onderhoudsvrije PVC-vloer
  • Inclusief raambekleding en verlichting
  • Badkamer met inloopdouche, wastafel en accessoires
  • Energielabel A

> Woonpunt verhuurt deze studio's volgens Passend Toewijzen.

> Er is dus huurtoeslag mogelijk!Compleet wonen

Net als de ligging is ook de opzet van dit complex uniek. Je bereikt de studio's via een zogenaamde dakstraat. Het karakteristieke pand is in 2012 volledig gemoderniseerd. Het herbergt 14 studio's van 24 tot maximaal 47 vierkante meter. Hiervan zijn nog maar enkele beschikbaar. Veel traditionele elementen zijn daarbij bewaard gebleven en dat geeft deze woningen een heel bijzondere sfeer.

 

WP-CHS-Knibbeler-161.jpg

Instapklaar

Alle studio’s zijn voorzien van vloerbedekking en raambekleding, een praktisch keukenblok met afzuigkap en aansluitingen voor een electrische kookplaat en een koelkast. Elke studio heeft een eigen badkamer. Deze is volledig afgewerkt met wastafel, verlichting, spiegel met plankje, inloopdouche en zwevend toilet.
In de woning is uiteraard een kabelaansluiting aanwezig voor internet, radio en televisie. En je fiets zet je gewoon in de overdekte privé-stalling

(Let op: De woningen worden niet gemeubileerd verhuurd. Alle op de foto's getoonde meubels zijn puur illustratief)
 

Prijzen

De studio's zijn te huur vanaf € 450,- tot maximaal € 600,- per maand (incl. servicekosten), afhankelijk van de grootte en ligging. Dat is exclusief gas, water, electra en gemeentelijke belastingen.

(Er zijn nog 3 woningen met een huurprijs boven de € 597,30 per maand. Daarvoor is een minimum inkomen nodig van € 22.400,- als alleenstaande, of € 30.400,- bij een tweepersoonshuishouden.)

 

Voor wie?

Ben jij 23 jaar of ouder en wil je midden in het centrum van Maastricht wonen? Dan zijn deze studio's zeker iets voor jou. 

Woonpunt kent de woningen toe volgens Passend Toewijzen. Afhankelijk van je inkomen en leeftijd kun je voor deze woningen huurtoeslag aanvragen.


Reageer voor 15 november 2018 via onderstaand formulier!

Deze betaalbare, centraal gelegen, moderne studio's zijn zeer gewild. De woningen zijn per direct beschikbaar. Ben er snel bij en vul onderstaande formulier in. Behoor jij tot een van de eerste, dan word je uitgenodigd voor een van de groepsbezichtigingen.

* Woonpunt gebruikt uw e-mailadres ook voor toekomstige klantcontacten (lees meer)
Soort huishouden*
WP-CHS-Knibbeler-170.jpg