Te huur: Woning

Sleutelweg 6

Bemelen

Huurprijs

€ 910

Exclusief;
Servicekosten € 0
Algemene kosten € 7,31
4 kamers - 77,86 m2 woonoppervlak
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
2 foto's
# #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Woning
Bouwjaar
1978
Verwarming
Prive
Toilet
1
Berging
8,70 m2
Tuin
meer dan 100 m² (geen extra punten)
Energielabel
F
Woonconsulent
Yvonne Peters

Informatie

Tussenwoning met 3 slaapkamers én garage in Bemelen.
Binnenkomst via de hal met toegang tot de woonkamer en het toilet. Via de woonkamer bereikt u de semi-open keuken. Grenzend aan de keuken ligt de berging die toegang geeft tot de garage en de tuin.

Op de verdieping vindt u de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is ingedeeld met een douche en wastafel. De zolderverdieping is bereikbaar via de vlizotrap.

Prachtig gelegen in het Heuvelland vindt u Bemelen, een dorp in de gemeente Eijsden-Margraten. Door de gunstige ligging hebt u zowel de prachtige natuur en de stad in de nabije omgeving.
Kamers

Woonkamer: 35,35 m2
Slaapkamer 1: 12,31 m2
Slaapkamer 2: 11,92 m2
Slaapkamer 3: 9,00 m2

Plattegronden
Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: minimaal bruto jaarinkomen van € 43.680,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: - 3 recente salarisstroken OF accountantsverklaring met vermelding van bruto jaarinkomen (bij inkomen uit eigen bedrijf); - Werkgeversverklaring; - Uittreksel bevolkingsregister waaruit uw woonverleden blijkt; - verhuurderverklaring ingevuld door uw huidige verhuurder (indien van toepassing); - een uittrekstel van uw BKR registratie (verkrijgbaar via uw bank. Deze aanvraag duurt circa 10 werkdagen). Wij hanteren een waarborgsom of bankgarantie wanneer uw inkomen afkomstig is uit uw eigen bedrijf.
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht