Te huur: Woning

Eifel 22

Geleen

Huurprijs

€ 1.140

Exclusief;
Servicekosten € 0
Algemene kosten € 7,31
5 kamers - 128,19 m2 woonoppervlak
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
Nieuw
8 foto's
# # # # # # # #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Woning
Bouwjaar
2011
Toilet
4
Tuin
150 m² of meer
Energielabel
B
Woonconsulent
Yvonne Peters

Informatie

Drive-in woning gelegen in de nieuwbouwwijk de Haese. De woning is riant van omvang en luxe afgewerkt.
De overdekte entree leidt naar de hal met garderobe en toilet. Daarachter bevindt zich een ruime leefkeuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, gascomfort, koelvriescombinatie, combimagnetron en wasemkap). Vanuit de keuken loopt u zo de tuin in, met terras en erfafscheiding. Verder vindt u op de begane grond de bijkeuken en de garage.

De woonkamer op de eerste verdieping biedt een zee van ruimte. Verder ligt op deze verdieping de ouderslaapkamer met toegang tot balkon aan voorzijde en eigen badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet.

Via de vaste trap naar de bovenste verdieping bereikt u de 3 slaapkamers, badkamer en heeft u toegang tot het grote dakterras.
Kamers

Woonkamer: 36,20 m2
Slaapkamer 1: 13,48 m2
Slaapkamer 2: 8,56 m2
Slaapkamer 3: 11,47 m2
Slaapkamer 4: 20,35 m2

Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Minimaal (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van €54.720,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: - 3 recente salarisstroken OF accountantsverklaring met vermelding van bruto jaarinkomen (bij inkomen uit eigen bedrijf); - Werkgeversverklaring; - Uittreksel bevolkingsregister waaruit uw woonverleden blijkt; - verhuurderverklaring ingevuld door uw huidige verhuurder (indien van toepassing); - een uittrekstel van uw BKR registratie (verkrijgbaar via uw bank. Deze aanvraag duurt circa 10 werkdagen). Wij hanteren een waarborgsom of bankgarantie wanneer uw inkomen afkomstig is uit uw eigen bedrijf.
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht