Te huur: Woning

Laan van Westfalen 157

Geleen

Koopprijs

€ 960

Exclusief;
Servicekosten € 0
Algemene kosten € 7,31
5 kamers - 100 m2 woonoppervlak
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
in optie
1 foto
#
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Woning
Bouwjaar
2005
Verwarming
Prive HR combi
Toilet
2
Tuin
100 m²
Energielabel
B
Woonconsulent
Yvonne Peters

Informatie

Twee-onder-een-kapwoning aan de Laan van Westfalen in Geleen.
Binnenkomst via de hal met toegang tot de woonkamer, open keuken en het toilet. In de L-vormige woonkamer is een open trap aanwezig. Via de openslaande deuren op de begane grond bereikt u de tuin. Aansluitend aan de keuken ligt de bijkomen met aansluitpunten voor uw wasmachine/droger.

Op de 1e verdieping liggen 2 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad/douche, 2e toilet en 2 vaste wastafels.

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap.

De woning beschikt tevens over een garage/berging die toegang geeft tot de tuin en de bijkeuken.

De Laan van Westfalen is ideaal gelegen tussen het centrum van Geleen en van Sittard. Ook de verschillende uitvalswegen richting Eindhoven, Maastricht en Duitsland bereikt u binnen enkele minuten. Deze woning bevindt zich in een moderne wijk met een aantrekkelijk karakter.
Kamers

Woonkamer: 38,00 m2
Slaapkamer 1: 17,00 m2
Slaapkamer 2: 7,00 m2
Slaapkamer 3: 6,00 m2

Plattegronden
Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Minimaal bruto jaarinkomen van €46.080,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: - 3 recente salarisstroken OF accountantsverklaring met vermelding van bruto jaarinkomen (bij inkomen uit eigen bedrijf); - Werkgeversverklaring; - Uittreksel bevolkingsregister waaruit uw woonverleden blijkt; - verhuurderverklaring ingevuld door uw huidige verhuurder (indien van toepassing); - een uittrekstel van uw BKR registratie (verkrijgbaar via uw bank. Deze aanvraag duurt circa 10 werkdagen). Wij hanteren een waarborgsom of bankgarantie wanneer uw inkomen afkomstig is uit uw eigen bedrijf.
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht