Te huur: Appartement

Batterijstraat 63D 07

Maastricht

Huurprijs

€ 635

Exclusief;
Servicekosten € 45,25
Algemene kosten € 8,72
1 kamer - 48,5 m2 woonoppervlak
Interesse in dit appartement?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
in optie
1 foto
#
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Appartement
Bouwjaar
2010
Toilet
1
Woonconsulent
consulent centraal

Informatie

Ruime studio gelegen in het centrum van Maastricht. Woon-/slaapkamer met open keuken en interne bergruimte. Eigen badkamer ingedeeld met douche, wastafel en toilet. Er is een gezamenlijke wasruimte aanwezig in de kelder.

Vanuit de Batterijstraat loopt u zo de markt op. Hier wordt op woensdag en vrijdag de weekmarkt gehouden met een grote verscheidenheid aan versproducten. Het Centraal Trein- en busstation ligt op 5 minuten fietsafstand.

Parkeren is mogelijk met een parkeervergunning welke te verkrijgen is via de gemeente Maastricht. Woonpunt verhuurt enkele parkeerplaatsen en garageboxen in het centrum. Vraag onze consulent verhuur naar de beschikbaarheid op dit moment.
Kamers

Woonkamer: 44,40 m2

Verhuurvoorwaarden
Een recente inkomensverklaring is verplicht bij woningtoewijzing. U kunt uw inkomensverklaring (IB60) zelf downloaden in ‘Mijn Belastingdienst’ via mijn.belastingdienst.nl/mbd-pmb/ Let op! Wanneer uw inkomen en/of gezinssamenstelling ‘niet passend’ wordt bevonden of u uw gegevens niet compleet aanlevert, dan heeft Woonpunt het recht u deze woning te weigeren. Voor het passend toewijzen gebruiken wij de Huur-inkomenstabel. Afhankelijk van uw inkomen, wordt u ingedeeld in een inkomensgroep (1t/m6). U kunt uitsluitend reageren op woningen, met de voor u juiste inkomensgroep.
Interesse in dit appartement?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht