Te huur: Woning

Bogaartsborg 80

Maastricht

Huurprijs

€ 890

Exclusief;
Servicekosten € 0
Algemene kosten € 6,13
4 kamers - 80,18 m2 woonoppervlak
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
1 foto
#
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Woning
Bouwjaar
1977
Verwarming
Prive HR combi
Toilet
1
Berging
7,21 m2
Tuin
Meer dan 100 m² (geen extra punten)
Woonconsulent
Yvonne Peters

Informatie

Tussenwoning met 3 slaapkamers aan de Bogaartsborg in de wijk Heer te Maastricht.
Binnenkomst via de hal met toegang tot de woonkamer met open keuken en het toilet. De buitenruimte bereikt u via de keuken.

Op de verdieping vindt u 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is ingedeeld met een douche/bad, wastafel en wasmachineaansluiting. Via de vaste trap bereikt u de zolderverdieping.

Aan de voorzijde van de woning ligt een extra bergruimte.

De Heeg is ruim opgezet met veel groen en voorzieningen, zoals een winkelcentrum, sporthal, voetbalveld, scouting, kinderboerderij en drie basisscholen. In de wijk is een goede mix van huishoudens, mede hierdoor heerst er een fijn gemeenschapsleven.
Kamers

Woonkamer: 29,62 m2
Slaapkamer 1: 13,39 m2
Slaapkamer 2: 13,11 m2
Slaapkamer 3: 8,96 m2
Slaapkamer 4: 0,00 m2

Plattegronden
Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Minimaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van €42.720,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: - 3 recente salarisstroken OF accountantsverklaring met vermelding van bruto jaarinkomen (bij inkomen uit eigen bedrijf); - Werkgeversverklaring; - Uittreksel bevolkingsregister waaruit uw woonverleden blijkt; - verhuurderverklaring ingevuld door uw huidige verhuurder (indien van toepassing); - een uittrekstel van uw BKR registratie (verkrijgbaar via uw bank. Deze aanvraag duurt circa 10 werkdagen). Wij hanteren een waarborgsom of bankgarantie wanneer uw inkomen afkomstig is uit uw eigen bedrijf.
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht