Te huur: Woning

Gerckenshaag 22

Maastricht

Huurprijs

€ 890

Exclusief;
Servicekosten € 0
Algemene kosten € 7,31
4 kamers - 79,59 m2 woonoppervlak
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
in optie
1 foto
#
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Woning
Bouwjaar
1979
Verwarming
Prive
Toilet
1
Berging
9,76 m2
Tuin
75 m² tot 100 m²
Energielabel
C
Woonconsulent
Yvonne Peters

Informatie

Ruime eengezinswoning met garage aan de Gerckenshaag 22
Begane grond met entree, ruime woonkamer, gesloten keuken met toegang tot de buitenruimte en het toilet. Op de 1e etage vindt u 3 slaapkamers en de badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Er is tevens een vaste trap naar de zolder.

De Gerckenshaag is gelegen in de wijk de Heeg. De woning heeft een ideale ligging ten opzichte van belangrijke uitvalswegen richting België, Heerlen en Eindhoven. Op loopafstand van de Gerckenshaag ligt de Roserije, hier vind u verschillend voorzieningen, zoals een supermarkt, kapper, apotheek, etc.
Vanuit de Gerckenshaag bent u met de fiets binnen 15 minuten in het centrum van Maastricht.
Kamers

Woonkamer: 29,74 m2
Slaapkamer 1: 12,27 m2
Slaapkamer 2: 15,10 m2
Slaapkamer 3: 8,88 m2

Plattegronden
Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: minimaal bruto jaarinkomen van € 42.720,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: - 3 recente salarisstroken OF accountantsverklaring met vermelding van bruto jaarinkomen (bij inkomen uit eigen bedrijf) - werkgeversverklaring - Uittreksel bevolkingsregister waaruit uw woonverleden blijkt; - verhuurderverklaring ingevuld door uw huidige verhuurder (indien van toepassing); - een uittrekstel van uw BKR registratie (verkrijgbaar via uw bank. Deze aanvraag duurt circa 10 werkdagen); Wij hanteren een waarborgsom of bankgarantie wanneer uw inkomen afkomstig is uit uw eigen bedrijf.
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht