Te huur: Appartement

Grote Staat 16D 01

Maastricht

Huurprijs

€ 685

Exclusief;
Servicekosten € 43,17
2 kamers - 41,77 m2 woonoppervlak
In optie. Reageren op dit appartement is niet meer mogelijk.
In optie
 Terug naar overzicht
in optie
2 foto's
# #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Appartement
Bouwjaar
2002
Verwarming
Prive HR combi
Toilet
1
Berging
3,68 m2
Energielabel
A
Woonconsulent
Consulenten Centraal

Informatie

Wonen boven winkels in het centrum van Maastricht
Studio met aparte slaapkamer gelegen aan de Grote Staat. Verschillende voorzieningen op loopafstand. Te voet bent u binnen 15 minuten bij het Centraal trein- en busstation van Maastricht. Het Vrijthof, de Markt, het Amorsplein en het Onze Lieve Vrouwenplein liggen letterlijk om de hoek. Er is geen lift aanwezig in het complex.

Parkeren kunt u middels een parkeervergunning welke te verkrijgen is via de Gemeente Maastricht. Woonpunt verhuurd verschillende parkeerplaatsen/garageboxen in en om Maastricht. Vraag onze consulent verhuur naar het beschikbare aanbod op dit moment.

De woning is omstreeks medio oktober beschikbaar.
Kamers

Woonkamer: 26,27 m2
Slaapkamer 1: 7,90 m2

Verhuurvoorwaarden
Voor het passend toewijzen gebruiken wij de Huur-inkomenstabel. Afhankelijk van uw inkomen, wordt u ingedeeld in een inkomensgroep (1t/m6). U kunt uitsluitend reageren op woningen, met de voor u juiste inkomensgroep. Let op! Wanneer uw inkomen en/of gezinssamenstelling ‘niet passend’ wordt bevonden, dan heeft Woonpunt het recht u deze woning te weigeren. Een recente inkomensverklaring is verplicht bij woningtoewijzing. Vraagt u deze nu aan via de belastingdienst. U heeft uw inkomensverklaring dan binnen 3-5 werkdagen in huis.
In optie. Reageren op dit appartement is niet meer mogelijk.
In optie
 Terug naar overzicht