Te huur: Woning

Largostraat 18

Maastricht

Huurprijs

€ 1.000

Exclusief;
Servicekosten € 0
Algemene kosten € 7,31
4 kamers - 89,45 m2 woonoppervlak
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
2 foto's
# #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Woning
Bouwjaar
2011
Verwarming
Prive HR combi
Toilet
2
Tuin
75 m² tot 100 m²
Energielabel
A
Woonconsulent
Yvonne Peters

Informatie

Vrijstaande woning met 3 slaapkamers aan de Largostraat in Caberg, Maastricht.
De woning beschikt mogelijk over een traplift. Kandidaten met een WMO-verklaring krijgen voorrang mits deze traplift nog aanwezig is.

Op loopafstand van de Largostraat vindt u verschillende voorzieningen, zoals een apotheek, sportschool, supermarkt, etc. Met de fiets bent u binnen 15 minuten in het centrum van Maastricht.
Kamers

Woonkamer: 42,40 m2
Slaapkamer 1: 12,47 m2
Slaapkamer 2: 10,75 m2
Slaapkamer 3: 10,75 m2

Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Minimaal bruto jaarinkomen van €48.000,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: • Inkomstenverklaring over 2019/2020 van de Belastingdienst; U kunt uw inkomensverklaring (IB60) zelf downloaden in ‘Mijn Belastingdienst’ via mijn.belastingdienst.nl/mbd-pmb/ • Recente salarisstroken van de laatste 3 maanden óf uitkeringsspecificatie; • Uittreksel bevolkingsregistratie met woonverleden (aanvragen kan m.b.v. uw DigID); • Een verhuurdersverklaring waaruit blijkt dat u de maandelijkse huur op tijd betaalt en geen overlast veroorzaakt (indien u reeds huurder bent van Woonpunt, hoeft u dit niet aan te leveren); Is uw inkomen en/of gezinssamenstelling niet passend? En levert u uw gegevens niet compleet aan? Dan heeft Woonpunt het recht om u deze woning te weigeren. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht