Te huur: Appartement

Minckelersstraat 1C 12

Maastricht

Huurprijs

€ 594

Exclusief;
Servicekosten € 33,65
Algemene kosten € 8,72
2 kamers - 41,18 m2 woonoppervlak
In optie. Reageren op dit appartement is niet meer mogelijk.
In optie
 Terug naar overzicht
3 foto's
# # #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Appartement
Bouwjaar
1993
Verwarming
Prive HR combi
Toilet
1
Energielabel
B
Woonconsulent
Consulent Centraal

Informatie

Appartement van Wonen boven Winkels. Gelegen in de binnenstad van Maastricht.
Appartement bestaande uit twee lagen verdeeld over verdieping 4 en 5.
Indeling: entree op vierde verdieping, slaapkamer en badkamer trap in de woning naar tweede laag alwaar de woonkamer en open keuken is.

Op loopafstand van verschillende voorzieningen en bezienswaardigheden van Maastricht. In de zomer is het heerlijk vertoeven op de terrassen van het Sint Amorsplein en het Onze Lieve Vrouweplein. Ook in de winter kunt u hier terecht bij de vele (eet)cafés en restaurants. Het stadspark is te voet bereikbaar in een kleine 10 minuten.

Parkeren kunt u middels een parkeervergunning die u kunt aanvragen bij de gemeente Maastricht. Woonpunt verhuurd verschillende garageboxen en parkeerplaatsen. Vraag aan onze consulent verhuur naar de beschikbaarheid op dit moment.

Let op! Wanneer uw inkomen en/of gezinssamenstelling ‘niet passend’ wordt bevonden, dan heeft Woonpunt het recht u deze woning te weigeren.
Kamers

Woonkamer: 23,22 m2
Slaapkamer 1: 9,66 m2

Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Maximaal bruto jaarinkomen van €36.798,00 afhankelijk van uw leeftijd of gezinssamenstelling. Kijk op onze infopagina ‘Passend Toewijzen’ voor meer informatie of neem contact op met onze consulent verhuur. Een recente inkomensverklaring is verplicht bij woningtoewijzing. Vraagt u deze nu aan via de belastingdienst. U heeft uw inkomensverklaring dan binnen 3-5 werkdagen in huis.
In optie. Reageren op dit appartement is niet meer mogelijk.
In optie
 Terug naar overzicht