Te huur: Woning

Statensingel 145

Maastricht

Huurprijs

€ 870

Exclusief;
Servicekosten € 8,85
4 kamers - 98,88 m2 woonoppervlak
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
in optie
16 foto's
# # # # # # # # # # # # # # # #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Woning
Bouwjaar
1920
Verwarming
Prive HR combi
Toilet
1
Berging
0,00 m2
Tuin
25 m² tot 50 m²
Woonconsulent
Yvonne Peters

Informatie

Wonen in het groen aan de rand van het Centrum in Maastricht.
Hoekwoning met 3 slaapkamers aan de Statensingel. Vanuit de hal loopt u de woonkamer in die toegang geeft tot de keuken. De badkamer en het toilet bevinden zich tevens ook op de begane grond. Op de 1e verdieping liggen 3 slaapkamers.

De woning beschikt over een kelderruimte en berging/garage.

Vanuit de Statensingel heeft u toegang tot de Hoge Fronten en bevindt u zich meteen in een stukje groen. Tevens ligt het centrum van Maastricht op loopafstand. De Statensingel is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting België, Duitsland en Eindhoven.

Parkeren kunt u middels een parkeervergunning die verkrijgbaar is via de Gemeente Maastricht. Woonpunt verhuurt parkeerplekken en garageboxen op verschillende plekken in Maastricht. Vraag onze consulent verhuur naar de beschikbaarheid op dit moment.
Kamers

Woonkamer: 41,32 m2
Slaapkamer 1: 13,66 m2
Slaapkamer 2: 12,43 m2
Slaapkamer 3: 10,61 m2
Slaapkamer 4: 0,00 m2

Plattegronden
Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Minimaal gezamenlijk jaarinkomen van €41.760,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: - 3 recente salarisstroken OF accountantsverklaring met vermelding van bruto jaarinkomen (bij inkomen uit eigen bedrijf); - Werkgeversverklaring; - Uittreksel bevolkingsregister waaruit uw woonverleden blijkt; - verhuurderverklaring ingevuld door uw huidige verhuurder (indien van toepassing); - een uittrekstel van uw BKR registratie (verkrijgbaar via uw bank. Deze aanvraag duurt circa 10 werkdagen). Wij hanteren een waarborgsom of bankgarantie wanneer uw inkomen afkomstig is uit uw eigen bedrijf.
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht