Te huur: Woning

Taalmansruwe 10

Maastricht

Huurprijs

€ 920

Exclusief;
Servicekosten € 0
Algemene kosten € 7,31
3 kamers - 93,06 m2 woonoppervlak
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
in optie
2 foto's
# #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Woning
Verwarming
Prive HR combi
Toilet
3
Berging
7,85 m2
Tuin
75 m² tot 100 m²
Woonconsulent
Yvonne Peters

Informatie

Bent u toe aan een levensloopbestendige woning aan de groenrijke rand van Maastricht? Wij bieden u deze semi-bungalow met 2 slaapkamers aan de Taalmansruwe in Malberg aan.
Binnenkomst via de hal met toegang tot de woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken bereikt u de slaapkamer met aangrenzende badkamer en de berging. Op de verdieping ligt de 2e slaapkamer met eigen badkamer.

De wijk Malberg ligt in een groene omgeving aan de rand van Maastricht. De wijk voorziet in een aantal basisvoorzieningen, zoals verschillende supermarkten, een huisartsenpraktijk, apotheek, bibliotheek en scholen.

Met de fiets bent u binnen 15 minuten in het centrum van Maastricht.
Kamers

Woonkamer: 37,28 m2
Slaapkamer 1: 16,25 m2
Slaapkamer 2: 14,27 m2

Plattegronden
Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Minimaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van €44.160,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: - 3 recente salarisstroken OF accountantsverklaring met vermelding van bruto jaarinkomen (bij inkomen uit eigen bedrijf); - Werkgeversverklaring; - Uittreksel bevolkingsregister waaruit uw woonverleden blijkt; - verhuurderverklaring ingevuld door uw huidige verhuurder (indien van toepassing); - een uittrekstel van uw BKR registratie (verkrijgbaar via uw bank. Deze aanvraag duurt circa 10 werkdagen). Wij hanteren een waarborgsom of bankgarantie wanneer uw inkomen afkomstig is uit uw eigen bedrijf.
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht