Te huur: Studentenkamer/studio

Tudderenderweg 113-56

Sittard

Huurprijs

€ 410,64

Exclusief;
Servicekosten € 58,38
1 kamer - 24,1 m2 woonoppervlak
In optie. Reageren op deze studentenkamer/studio is niet meer mogelijk.
In optie
 Terug naar overzicht
in optie
9 foto's
# # # # # # # # #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Studentenkamer/studio
Bouwjaar
2007
Verwarming
Collectieve HR + meter
Toilet
1
Tuin
Kleiner dan 1,5 m
Woonconsulent
Ingrid Gruisen

Informatie

Studio aan de Tudderenderweg in Sittard
Woon-/slaapkamer met aparte badkamer en toilet. Aan de voorzijde van het pand is de mogelijkheid om gratis te parkeren. In de kelder bevindt zich een gezamenlijke wasruimte. Iedere studio heeft tevens een bergruimte.

Huurprijs is exclusief gas, water en electriciteit. Inclusief radio, t.v., internet, wasmachine/droger en containerkosten.

Verschillende locaties van Zuyd Hogeschool en Leeuwenborgh opleidingen liggen op 10 minuten fietsen van de Tudderenderweg. Tevens ligt het Trein- en Busstation van Sittard op fietsafstand.

Let op! De afgebeelde foto's geven een indicatie van de studio's aan de Tudderenderweg. De studio's worden ongemeubileerd opgeleverd.
Kamers

Woonkamer: 20,50 m2

Verhuurvoorwaarden
Een recente inkomensverklaring is verplicht bij woningtoewijzing. U kunt uw inkomensverklaring (IB60) zelf downloaden in ‘Mijn Belastingdienst’ via mijn.belastingdienst.nl/mbd-pmb/ Let op! Wanneer uw inkomen en/of gezinssamenstelling ‘niet passend’ wordt bevonden of u uw gegevens niet compleet aanlevert, dan heeft Woonpunt het recht u deze woning te weigeren.
In optie. Reageren op deze studentenkamer/studio is niet meer mogelijk.
In optie
 Terug naar overzicht