Te huur: Woning

Urmonderplein 24

Urmond

Huurprijs

€ 920

Exclusief;
Servicekosten € 0
Algemene kosten € 7,31
4 kamers - 88 m2 woonoppervlak
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
3 foto's
# # #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Woning
Bouwjaar
2010
Verwarming
Prive HR combi
Toilet
2
Berging
0,00 m2
Tuin
50 m² tot 75 m²
Woonconsulent
Andy Snijders

Informatie

Ruime tussenwoning aan het Urmonderplein in Urmond.
Binnenkomst via de hal met toegang tot de ruime woonkamer met open keuken en het toilet. Via de dubbele openslaande deuren in de woonkamer komt u uit in de tuin met aangrenzend de garage.

Op de 1e verdieping vindt u 3 comfortabele slaapkamers en de badkamer. De badkamer is ingedeeld met een douche, 2e toilet en wastafel. Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Hier ligt een ruime slaapkamer en berging.

Urmond beschikt over verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, kapper, een bankkantoor, etc. Door de gunstige ligging bent u binnen enkele minuten op de snelweg richting Eindhoven, België en Duitsland. Door de mooie ligging aan het water verleent deze streek zich goed voor buitenactiviteiten.
Kamers

Woonkamer: 36,10 m2
Slaapkamer 1: 19,37 m2
Slaapkamer 2: 10,81 m2
Slaapkamer 3: 8,04 m2
Slaapkamer 4: 0,00 m2

Plattegronden
Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Minimaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van €44.160,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: 3 recente salarisstroken OF accountantsverklaring met vermelding van bruto jaarinkomen (bij inkomen uit eigen bedrijf); Werkgeversverklaring; Uittreksel bevolkingsregister waaruit uw woonverleden blijkt; verhuurderverklaring ingevuld door uw huidige verhuurder (indien van toepassing); een uittrekstel van uw BKR registratie (verkrijgbaar via uw bank. Deze aanvraag duurt circa 10 werkdagen). Wij hanteren een waarborgsom of bankgarantie wanneer uw inkomen afkomstig is uit uw eigen bedrijf.
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht