Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

IlGiardino-Geleen-Binnentuin-ft1691.jpg

Appartement huren of huurwoning in Geleen

Huren in Geleen is een prima keuze wanneer u een woonplek zoekt in de nabijheid van A2, voorzieningen en natuur.

Geleen is van alle markten thuis. Met de auto bent u zo op de snelweg en bij knooppunt Kerensheide kunt u naar alle windrichtingen rijden. In en om het centrum van Geleen liggen veel voorzieningen voor dagelijkslevensonderhoud en detailhandel. Verder is huren in Geleen een goede uitvalsbasis voor een wandeling door bijvoorbeeld het Geleenbeekdal.

Studio of appartement huren in Geleen

In Geleen verhuurt Woonpunt studio's en appartementen voor diverse doelgroepen. In het centrum verhuurt Woonpunt luxe appartementen aan de markt gelegen of iets rustiger wonen op de plek waar voorheen de Paterskerk was. Ook zijn er compacte studio's beschikbaar langs de rijksweg in Geleen. Buiten het centrum verhuurt Woonpunt appartementen in Oud-Geleen en Lindenheuvel.


Huurwoningen in Geleen

Woonpunt biedt in Geleen ook een aantal ruime gezinswoningen. Deze woningen vallen in het vrije segment. De woningen zijn modern en goed afgewerkt en liggen veelal in rustige wijken net buiten het centrum.

Geleen-patersveld-voorzijde-rijksweg-ft271.jpg