Heerlen uitzicht pancratius dr poelstraat uijlegats 1586.jpg

Appartement huren of huurwoning in Heerlen

Woonpunt biedt vele mogelijkheden om woonruimte te huren in Heerlen.

We hebben huuraanbod dat voor sociale of vrije huur bestemd is. Verschillend hierin zijn de huurprijzen, bepalend is het inkomen van de woningzoekende. In Heerlen is het mogelijk om een appartement of woning te huren bij Woonpunt. Hiermee wordt een brede doelgroep aan gesproken. Van starters tot gezinnen met kinderen en senioren.


Appartment huren in Heerlen

Woonpunt verhuurt in Heerlen diverse appartementen en studio’s. Appartementen met een huurprijs lager dan 700 euro per maand, verhuren we in de hele stad in de nabijheid van voorzieningen. Deze woningen zijn gelegen in de volgende wijken: Meezenbroek, Passart, Schaesbergerveld, Passart, Schaesbergerveld, Weggebekker, Welten Dorp en Zeswegen. Naast sociale huurappartementen verhuurt Woonpunt in Heerlen ook luxe appartementen met een huurprijs vanaf 700 euro per maand. Deze appartementen liggen middenin het levendige centrum van Heerlen, in een monumentaal gebouw van architect Frits Peutz. Ook verhuurt Woonpunt in Heerlen een beperkt aantal studio's, deze liggen in de wijk zeswegen en zijn beschikbaar voor jongeren onder 23 jaar.


Huurwoning in Heerlen

Het aanbod huurwoningen van Woonpunt in Heerlen is groot. Alle huurwoningen die Woonpunt verhuurt in Heerlen behoren tot de zogenaamde sociale huur en hebben een huurprijs van minder dan 700 euro per maand. Iedere wijk waar wij woningen te huur aanbieden heeft specifieke kenmerken. De wijk Versilienbosch bijvoorbeeld, kenmerkt zich met prachtige jaren ’30 woningen die op loopafstand van natuurgebied de Brunsummerheide liggen. Uiteraard zijn de woningen goed onderhouden en gerenoveerd. De wijk Passart kenmerkt zich door de monumentale mijnwerkershuizen. In deze wijk zijn voorzieningen nabij. Naast de reguliere eengezinswoningen verhuurt Woonpunt ook zogenaamde 2-op-1-woningen in in Heerlen. Deze woning zijn in oppervlakte kleiner dan een eengezinswoning maar de huurprijs is daarom lager. Ideaal voor starters, kleine gezinnen of singles.

 

Hoensbroek Overbroek Parkstad 283.jpg