Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

Bord-Zuidlimburg-sfeer-ft315.jpg

Appartement huren of huurwoning in het Mergelland

Woonpunt biedt vele mogelijkheden om woonruimte te huren in verschillende kerkdorpen in het Mergelland.

We hebben huuraanbod dat voor sociale of vrije huur bestemd is. Verschillend hierin zijn de huurprijzen, bepalend is het inkomen van de woningzoekende. In het Mergelland is het mogelijk om een appartementen of woningen te huren bij Woonpunt. Hiermee wordt een brede doelgroep aan gesproken. Van starters, tot gezinnen met kinderen en senioren. Voor een sociale woning in het Mergelland van Woonpunt, kun je je inschrijven via Thuis In Limburg. Voor woningen in het vrije segment, vindt u het aanbod op de website van Woonpunt

Appartement huren in het Mergelland

In het Zuid-Limburgse Mergelland verhuurt Woonpunt appartementen in diverse landelijk gelegen kerkdorpen, zoals : Banholt, Bemelen, Cadier en Keer, Eckelrade, Meerssen, Noorbeek en Sint Geertruid. Een aantrekkelijk nieuwbouwcomplex werd onlangs gerealiseerd in Margraten, op loopafstand van de sfeervolle dorpskern. In Wijlre zijn ook nieuwbouw appartementen te huur. Met alle voorzieningen op loopafstand en een prachtig uitzicht op het Geuldal. In de grotere kernen waar Woonpunt appartementen verhuurt, zoals Vaals en Valkenburg, is meer keuze in prijsklasse en grote van de appartementen. Deze kernen beiden ook meer voorzieningen voor dagelijks levensonderhoud.


Huurwoning in het Mergelland

In het Mergelland biedt Woonpunt huurwoningen voornamelijk in het sociale huursegment. De huurwoningen zijn veelal gelegen dichtbij de dorpskern.

 

Mergelland-Sfeer-ft314.jpg