Appartement huren of huurwoning in Maastricht

Sociale huur en vrije huur

Woonpunt biedt vele mogelijkheden om woonruimte te huren in Maastricht. We hebben huuraanbod dat voor sociale of vrije huur bestemd is. Verschillend hierin zijn de huurprijzen, bepalend is het inkomen van de woningzoekende. In Maastricht is het mogelijk om een studio’s, appartementen en woningen te huren bij Woonpunt. Hiermee wordt een brede doelgroep aangesproken. Van studenten die een studio zoeken, tot gezinnen met kinderen en senioren die een levensloopbestendig appartement zoeken.

Renovatie nazereth maastricht 382.jpg

Appartement huren in Maastricht

In Maastricht heeft Woonpunt veel mogelijkheden om een appartement te huren. Zo verhuren we appartementen boven winkels in het bruisende centrum van Maastricht. Wanneer u liever in een woonwijk woont, met faciliteiten voor dagelijks levensonderhoud om de hoek, kan dat ook. We verhuren bijvoorbeeld appartementen in Brusselsepoort, Heer, Wittevrouwenveld en Malberg. Ook landelijk wonen is mogelijk in Maastricht, we verhuren appartementen in de kerkdorpen Itteren en Borgharen, net buiten de stad. Daarnaast biedt Woonpunt in Maastricht ruime keuze aan kamers en studio’s voor studenten.


 

Huurwoning in Maastricht

Woonpunt heeft in Maastricht een groot aantal huurwoningen ter beschikking. De huurwoningen bevinden zich in 24 wijken verspreid door heel Maastricht. Zo bieden we karaktervolle vooroorlogse woningen in Sint Maartenspoort of naoorlogse huurwoningen Nazareth en Limmel. Uiteraard worden onze woningen goed onderhouden en gerenoveerd daar waar dat nodig is. In vrijwel alle wijken waar wij huurwoningen aanbieden, zijn voorzieningen voor dagelijks levensonderhoud, zoals een supermarkt, aanwezig.

 

patio bungalows touwstruwe malberg maastricht 1054.jpg