Sittard-Stationstraat-ft1693.jpg

Appartement huren of huurwoning in Sittard

Huren in Sittard is een goede keuze. Sittard biedt een sfeervol historisch centrum met allerlei voorzieningen. Bovendien ligt Sittard gunstig ten opzichte van verbindingswegen naar alle windstreken. Jong en oud kan huren bij Woonpunt in Sittard. We verhuren in Sittard studio's voor studenten en huurwoningen die geschikt zijn voor gezinnen.

Appartement huren in Sittard

In Sittard verhuurt Woonpunt uitsluitend studio's. Het gaat om studio's die geschikt zijn voor studenten die in Sittard studeren, bijvoorbeeld aan Hogeschool Zuyd of Fontys. Het voordeel van een studio ten opzichte van een studentenkamer in Sittard is dat je als je student een eigen keukenblok en privé sanitair hebt. Ook verhuurt Woonpunt gemeubileerde studio's, geschikt voor een huurperiode van korte duur. Ideaal wanneer je tijdelijk stage loopt in Sittard of wanneer je voor werk tijdelijk in Sittard woonruimte zoekt.


Huurwoning in Sittard

Woonpunt verhuurt in Sittard uitsluitend gezinswoningen in de nieuwe wijk Hoogveld. Dit is een kindvriendelijke wijk met voorzieningen in de nabijheid. De huurwoningen zijn ook geschikt voor medewerkers van bedrijven in de omgeving van Sittard, die snel tijdelijke woonruimte zoeken in Sittard. De wijk Hoogveld ligt gunstig ten op zichte van uitvalswegen naar A2, maar vanuit Hoogveld ben je ook binnen 10 minuten per fiets in het centrum van Sittard.

 

Kijk voor sociale huurwoningen op Thuis in Limburg. Kijk voor vrije huurwoningen op deze website
265.jpg