Zorgwoningen


Als u ouder wordt en slecht ter been raakt, kan een zorgwoning uitkomst bieden. Voor een zorgwoning heeft u een indicatie nodig van de gemeente. De verhuur gaat meestal via een zorginstelling. Naast zorgwoningen verhuurt Woonpunt woningen die geschikt zijn voor ouderen. Op deze pagina leest u meer over ons aanbod.

Woonpunt header picto zorgen.jpg

Woningen zonder indicatie

Misschien bent u slecht ter been, maar heeft u geen indicatie. Als u dan in een gezinswoning woont met trappen, kan dat erg vervelend zijn. Misschien bent u aan het uitkijken naar een appartement. Liefst een met lift, weinig drempels en een verhoogd toilet. Deze woningen verhuren wij via de website Thuis in Limburg. Op deze website kunt u zich gratis inschrijven. Het voordeel voor u is dat u kunt reageren op woningen van vrijwel alle woningcorporaties in de regio. Dat maakt uw slagingskans een stuk hoger.

 

Heeft u hierbij hulp nodig? Neem dan contact op met een van onze verhuurconsulenten. Zij helpen u graag!

 

Woningen met zorgindicatie

Woonpunt verhuurt ook zorgwoningen. Bij deze woningen zijn speciale voorzieningen en biedt een zorgpartij u dagelijks ondersteuning. Voor deze woningen heeft u een medische indicatie nodig. Heeft u een indicatie? Dan kunt u zich melden bij de zorgpartij. De toewijzing van deze woningen gaat namelijk via hen.