Heerlen uitzicht pancratius dr poelstraat uijlegats 1586.jpg

Appartement of huis kopen in Heerlen

Koop je een appartement of woning in Heerlen, dan kies je voor centraal wonen in de regio Parkstad Limburg. Een sterke economische regio dankzij groeiende toeristische attracties zoals GaiaZoo en Snowworld en ook de aanwezigheid van Europa’s grootste woonboulevard. We verkopen woningen en appartementen in diverse wijken rondom het centrum van de stad Heerlen.

Woningen verkocht via een makelaar

Wij verkopen de woningen niet zelf. Dat doet een makelaar voor ons. In dit geval is dat Ruijters. Op hun website kunt u de woningen terugvinden die wij eerst verhuurden en nu verkopen. 

 

Appartement kopen in Heerlen

Woonpunt biedt gezinswoningen te koop aan in de wijken Aarveld, Welten, Heerlerheide, Palemig en Passart. In alle genoemde wijken zijn voorzieningen voor dagelijks levensonderhoud aanwezig. Bovendien zijn er prima uitvalswegen naar omliggende Parkstad Limburg gemeenten, Sittard, Maastricht en Duitsland. Het type woningen dat we verkopen in deze regio zijn tussenwoningen en halfvrijstaande woningen die vrijwel allemaal gebouwd zijn tussen 1950 en 1970. Tussentijds zijn de woningen gerenoveerd en goed onderhouden in eigen beheer.


Huis kopen in Heerlen

De appartementen die Woonpunt verkoopt in Heerlen liggen uitsluitend in de wijk ‘Passart’. Het zijn appartementen met vier kamers, waardoor ze geschikt zijn voor een brede doelgroep van alleenstaanden tot (kleine) gezinnen.