310_stadhuismaastricht.jpg

Appartement of huis kopen in Maastricht

Koop je eigen huis of appartement in Maastricht en ben verzekerd van je eigen stek in deze bruisende stad met historisch karakter en internationale allure. We verkopen appartementen en woningen in verschillende wijken van de stad: dichtbij de autoweg, dichtbij de natuur, dichtbij het centrum.

Woningen verkocht via een makelaar

Wij verkopen de woningen niet zelf. Dat doet een makelaar voor ons. In dit geval is dat Ruijters. Op hun website kunt u de woningen terugvinden die wij eerst verhuurden en nu verkopen. 

Doorzoek het aanbod van koopwoningen op de website van Ruijters Makelaardij. 

 

Huis kopen in Maastricht

De woningen die Woonpunt verkoopt in Maastricht liggen in de woonwijken Caberg, Daalhof, De Heeg, Malberg, Malpertuis, Mariaberg en Nazareth. In deze wijken zijn voorzieningen voor dagelijks levensonderhoud aanwezig en het centrum van Maastricht is niet verder dan 10 minuten fietsen. Woonpunt verkoopt in deze wijken gezinswoningen, veelal tussenwoningen of halfvrijstaande woningen. De woningen die Woonpunt verkoopt zijn gebouwd vanaf 1950 en tussentijds gerenoveerd en goed onderhouden in eigen beheer.


Appartement kopen in Maastricht

Woonpunt verkoopt appartementen in de wijken Caberg, Brusselsepoort, Daalhof, De Heeg, Malberg, Malpertuis, Mariaberg, Oud-Caberg en Pottenberg. Het aanbod koopappartementen is divers: twee-, drie- en vier-kamer appartementen en ook maisonnettes met twee verdiepingen. Ideaal voor singles, maar ook voor starters op de woningmarkt, kleine gezinnen of senioren. De appartementen zijn gebouwd in de jaren ’60, ’70 en ’80 en zijn tussentijds gerenoveerd en goed onderhouden.