Kopen bij Woonpunt

Meer dan alleen betaalbaar!

Wij bieden degelijke woningen en appartementen die goed zijn onderhouden. Onze koopwoningen zijn betaalbaar, ook als u een laag inkomen heeft. Onze woningen worden netjes opgeleverd. En wilt u de woning zelf flink onder handen nemen, dan kan dat ook! Het is tenslotte gewoon uw eigendom.

Als koper bent u verplicht de woning minimaal één jaar zelf te bewonen. Gedurende dit jaar mag de woning niet worden verhuurd of op andere wijze in gebruik gegeven aan anderen. Dit geldt niet voor eerstegraads bloed- en aanverwanten. Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd.

Bekijk het aanbod!


209_huurders koppel op balkon.jpg
 

Voordelig kopen, ruimer wonen

Want Woonpunt biedt haar woningen heel betaalbaar aan. Bovendien zijn de woningen goed onderhouden, dus u hoeft niet bang te zijn voor onaangename verrassingen. Zo heeft u meer ruimte in de beurs.

Wilt u een kijkje nemen in een van de woningen, aarzel niet en neem contact met de makelaar. Hij staat u terzijde met informatie en advies.

Nog vragen?

E-mail ons gerust op: verkoop@woonpunt.nl

Of bel: 088 - 050 60 70 en vraag naar ons team Transacties.

Externe makelaar

Bij de verkoop van onze woningen maken wij gebruik van de diensten van Ruijters Makelaardij. Een huis kopen is niet niks en daarom willen wij dat u het beste advies krijgt. Ruijters kan u uitstekend bijstaan en adviseren bij het zoeken en kopen van de juiste woning.

Bekijk ons koopaanbod

Vindt u in ons woningaanbod een woning die u bevalt? Wilt u meer weten over een woning of een woning bezichtigen? Klik dan bij het koopaanbod op “Alles over deze woning”. U komt dan op de site van de makelaar.


Tip: Zoekprofiel

Maak een zoekprofiel aan op onze website. Komt er een koopwoning vrij die binnen uw zoekprofiel past, dan krijgt u automatisch een bericht per e-mail. Zo blijft u gemakkelijk op de hoogte van ons koopaanbod, en reageert u het snelst op een woning. Zoekprofiel maken


Ons aanbod per regio

Appartement of huis kopen in Maastricht
Appartement of huis kopen in Heerlen
Huis kopen in Sittard
Huis kopen in Geleen
Huis kopen in Hoensbroek
Huis kopen in het Mergelland

314_gezin fietst Urmond nieuwbouw.jpg