Met de auto:

Vanuit de richting Maastricht

Volg de A79 richting Heerlen. Aangekomen in Heerlen rijdt u onder het viaduct door om linksaf te slaan, de oprit van de N281 op richting Geleen. Neem de afslag Heerlen-Noord, vervolgens op de rotonde de tweede afslag nemen naar de Beersdalweg. Sla na 560 meter linksaf naar de Breukerweg en neem vervolgens de tweede afslag op de rotonde (Koumenweg). Na 1,6 kilometer linksaf buigen naar de Gravin Van Schönbornlaan en dan de tweede afslag op de rotonde (Kasteel Hoensbroeklaan). Sla na 450 meter rechtsaf naar de Ridder Hoenstraat en nog een keer rechtsaf naar de Paludestraat. Aan het einde van deze straat bevindt u zich op het Horstplein.

Vanuit de richting Eindhoven

Vanaf knooppunt Kerensheide (A2/A76) richting Heerlen-Aachen rijden. Neem op de A76 (E 314) bij knooppunt Ten Esschen afslag 6 (N281) richting Heerlen. Neem vervolgens de afslag Heerlen-Noord/Landgraaf, vervolgens op de rotonde linksaf slaan naar de Beersdalweg. Sla na 560 meter linksaf naar de Breukerweg en neem vervolgens de tweede afslag op de rotonde (Koumenweg). Na 1,6 kilometer linksaf buigen naar de Gravin Van Schönbornlaan en dan de tweede afslag op de rotonde (Kasteel Hoensbroeklaan). Sla na 450 meter rechtsaf naar de Ridder Hoenstraat en nog een keer rechtsaf naar de Paludestraat. Aan het einde van deze straat bevindt u zich op het Horstplein.

Vanuit de richting Kerkrade

U volgt de N300 tot u rechts kunt afslaan naar de N281. Volg de N281 tot aan de afslag Heerlen-Noord. Neem deze afslag, vervolgens op de rotonde de tweede afslag nemen naar de Beersdalweg. Sla na 560 meter linksaf naar de Breukerweg en neem vervolgens de tweede afslag op de rotonde (Koumenweg). Na 1,6 kilometer linksaf buigen naar de Gravin Van Schönbornlaan en dan de tweede afslag op de rotonde (Kasteel Hoensbroeklaan). Sla na 450 meter rechtsaf naar de Ridder Hoenstraat en nog een keer rechtsaf naar de Paludestraat. Aan het einde van deze straat bevindt u zich op het Horstplein.

Met openbaar vervoer:

Het kantoor van Woonpunt in Hoensbroek is per bus bereikbaar. Vanaf de bushalte Burgemeester Kessenplein in Hoensbroek is het nog 3 minuten lopen (volg de Nieuwstraat, rechtsaf op de Slakkenstraat, linksaf naar het Horstplein).

Vanaf station Heerlen
Neem stadsbus 21 richting Brunssum en stap uit bij de bushalte Burgemeester Kessenplein in Hoensbroek.