Met auto:

Vanuit richting Roermond, Eindhoven (noorden)

Snelweg A2 volgen tot de stoplichten. Rechtdoor rijden richting Eijsden, Luik (N2). Neem de tweede afslag (Europaplein) naar het centrum/wijk 11-19. U rijdt nu op de Kennedysingel. Hier de afslag (wijk 21, Bonnefantenmuseum en Gouvernement) nemen en bij de rotonde naar links de Limburglaan op (wijk 29) en onder de Kennedybrug door. Bij de tweede stoplichten naar links (Randwycksingel) en tot slot de eerste straat naar links (Woonpunt bevindt zich links op de hoek van het kruispunt).

Vanuit richting Heerlen (oosten)

Snelweg A79 vanuit Heerlen gaat voor Maastricht over in snelweg A2 vanuit Roermond, Eindhoven. Zie bovenstaande routebeschrijving.

Vanuit richting Eijsden, Luik (zuiden)

Snelweg A2 volgen en afslag centrum/wijk 11-21 nemen (Europaplein). U rijdt nu op de Kennedysingel. Hier de afslag (wijk 21, Bonnefantenmuseum en Gouvernement) nemen en bij de rotonde naar links de Limburglaan op (wijk 29) en onder de Kennedybrug door. Bij de tweede stoplichten naar links (Randwycksingel) en tot slot de eerste straat naar links (Woonpunt bevindt zich links op de hoek van het kruispunt).

Met openbaar vervoer:

Vanaf Station Randwyck

Neem de trein tot Station Randwyck. Van hieruit is het zo'n 10 minuten lopen. Ga bij het verlaten van Station Randwyck rechtsaf op de Universiteitssingel. Volg deze weg tot aan de T-splitsingen en ga links (Gaetano Martinolaan) en vervolgens de eerste weg (Johan Willem Beyenlaan). Ga met de bocht mee (Itersondomein) en vervolgens de eerste weg links (Randwycksingel). Na 180 meter ziet u op een kruispunt het kantoor van Woonpunt aan uw rechterzijde.

Vanaf Centraal Station Maastricht

Vanaf Centraal Station Maastricht kunt u verder reizen met de bus. U kunt meerdere buslijnen nemen met bestemming MECC of AZM. U dient dan uit te stappen bij de bushalte Randwyck/VGZ. Loop op de Randwycksingel in tegengestelde rijrichting van de bus, na 140 meter ziet u op een kruispunt het kantoor van Woonpunt aan uw rechterzijde.