Met de auto:

Vanuit de richting Eindhoven (noorden)

Volg de A2 richting Maastricht. In Maastricht gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf. Volg de weg richting de Noorderbrug en Frontensingel. Onderaan de Noorderbrug, bij de stoplichten, ziet u het appartementengebouw Frontenveste liggen, op de hoek Statensingel en Cabergerweg. Het hoofdkantoor van Woonpunt is gevestigd op de begane grond en eerste verdieping van dit gebouw. De inrit voor de parkeerplaats ligt aan de zijde van de Statensingel.

Vanuit de richting Heerlen (oosten)

Volg de A79 richting Maastricht. In Maastricht gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf. Volg de weg richting de Noorderbrug en Frontensingel. Onderaan de Noorderbrug, bij de stoplichten, ziet u het appartementengebouw Frontenveste liggen, op de hoek Statensingel en Cabergerweg. Het hoofdkantoor van Woonpunt is gevestigd op de begane grond en eerste verdieping van dit gebouw. De inrit voor de parkeerplaats ligt aan de zijde van de Statensingel.

Met openbaar vervoer:

Het hoofdkantoor is ook te bereiken per openbaar vervoer. U kunt de trein nemen tot centraal station Maastricht. vanaf het station kunt u een buslijn nemen tot aan de Capucijnenstraat: stadsbus 1 richting Malberg, stadsbus 2 richting Oud-Caberg en stadsbus 5 of 6 richting Daalhof. Bij de halte Capucijnenstraat stapt u uit en slaat u rechtsaf. Aan het einde van de straat ziet u aan de overkant het appartementengebouw Frontenveste. Het hoofdkantoor van Woonpunt is gevestigd op de begane grond en eerste verdieping van dit gebouw.

Kaartje_Statensingel.jpg