Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

Nationaal-Programma-Heerlen-Noord.png

14 mei: aftrap Nationaal Programma Heerlen-Noord

Op zaterdag 14 mei 2022 is de aftrap van het Nationaal Programma Heerlen-Noord. Dat zet zich in voor een betere toekomst voor de kinderen in dat stadsdeel, door de leefomgeving te verbeteren. De feestelijke aftrap is tussen 14.00 en 17.00 uur in het Corneliushuis in Heerlerheide. Op het programma staat onder meer een Open Huis met verhalenfestival. Inwoners van Heerlen-Noord kunnen zich hiervoor aanmelden.

Het verhalenfestival in het Corneliushuis is voor jong en oud. Met bijdragen van schrijver Jan Terlouw, oud-Roda spelers Pierre Vermeulen en Sanharib Malki, stadsdichter Sven Vek, burgemeester Roel Wever en programmadirecteur Ron Meyer en bewoners uit de buurt. Voor de allerkleinsten is er een verhalentheater. De middag wordt afgesloten met een borrel en een feest. De toegang is gratis, inwoners die erbij willen zijn kunnen zich aanmelden via www.heerlen-noord.nl  (vol = vol).

 

Nationaal Programma Heerlen-Noord

Heerlen-Noord bestaat uit verschillende buurten. Het is door de rijksoverheid aangewezen als een van de zestien kwetsbaarste gebieden van Nederland. De leefbaarheid staat hier extra onder druk. Over 25 jaar moet het niet meer uitmaken of je in Heerlen-Noord of in een ander stadsdeel in Nederland wordt geboren. Om dat te bereiken, werken veel partijen samen aan het verbeteren van gezondheid, veiligheid, wonen, werken, leren en leefbaarheid. Ook Woonpunt maakt onderdeel uit van deze Alliantie Heerlen-Noord. We zetten ons in om de achterstanden in dit stadsdeel weg te werken.

 

Meer weten?

Mail je vraag aan Dennis Bertrand, projectleider Leefbaarheid Heerlen-Noord.

Geplaatst op: 10-05-2022