Vrouw met verhuisdozen.jpg

Bent u nog op zoek?

Alle woningzoekers die op onze website een zoekprofiel hebben aangemaakt, ontvangen op 10 februari een e-mail van ons. Daarin vragen we ze om voor 1 maart in te loggen in hun account. We willen namelijk graag weten of zij nog op zoek zijn.

Wat is een Woonpunt zoekprofiel?
Woonpunt heeft met regelmaat nieuwe vrijkomende huurwoningen. Studentenwoningen in Maastricht publiceren we op Maastricht Housing. Sociale huurwoningen vindt u op Thuis in Limburg. Hier is het Woonpunt zoekprofiel niet voor bedoeld. Met een Woonpunt zoekprofiel houden we u automatisch op de hoogte van woningen die beschikbaar komen op onze eigen website die aan uw wensen voldoen. Dat zijn alléén woningen in de vrije huursector en studentenwoningen in Sittard. 

 

Log in voor 1 maart
Vanuit privacy oogpunt willen we graag weten of mensen die een zoekprofiel hebben aangemaakt inderdaad nog op zoek zijn. Daarom vragen we hen voor 1 maart hun account te bevestigen. Loggen mensen vóór 1 maart niet in op hun account? Dan zullen we hun account account verwijderen. Daarna is het natuurlijk nog altijd mogelijk om een nieuw account aan te maken. Uw zoekprofiel bevestigen of verwijderen, heeft geen gevolgen voor eventuele andere contactgegevens die bij Woonpunt bekend zijn. 
 

Bekijk hier de mail die mensen met een zoekprofiel ontvangen.