Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

Tuin Tudderenderweg2.jpeg

Een chille tuin

Op de Tudderenderweg in Sittard wonen al een tijdje jongeren van Levanto samen met bewoners van Woonpunt. Levanto was blij met de locatie, maar miste een tuin. Daarom hebben we een stuk grond achter het pand ter beschikking gesteld om een tuin te maken.

 • slide
   
 • slide
   
 • slide
   
 • slide
   

Voor de bewoners was het belangrijk dat de tuin vooral een chille plek werd. Daar is rekening mee gehouden. Je kunt er nu lekker zitten, chillen of een potje kan kickboksen. Daarnaast is er voor jongeren met groene vingers ook een moestuin, die ze zelf gaan onderhouden.

Samen met partners

Via Stichting FNO Klein Geluk kregen we de middelen om er een mooie tuin van te maken. De jongeren van Levanto hielpen mee en zochten spullen uit. Woonpunt zorgde voor de aansluiting van het water en de elektriciteit. De werkzaamheden werden samen met het participatieteam van het Slot Schaesberg uitgevoerd. Het weer zat niet altijd mee, maar na een paar maanden is er een prachtige tuin. De bewoners genieten met er volle teugen van.

Geplaatst op: 16-09-2021