Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

RRS.jpg

Pas op voor oplichting rioleringsbedrijven

Rioolverstopping of stankoverlast? Riool Reinigings Service (RRS) is de partner van Woonpunt voor rioolklachten. Voor het maken van een afspraak kunnen huurders met een huurdersabonnement zelf contact opnemen met de RRS. Pas op als u dit rioleringsbedrijf via Google zoekt. 

 

 

Via Google kunnen huurders op een verkeerde website terecht komen, die zich onterecht voordoet als de RRS. Het betreft een bedrijf dat verschillende partijen inschakelt om voor veel geld verstoppingen bij mensen thuis te verhelpen. Helaas is dit ook enkele huurders van Woonpunt overkomen.

 

Wees extra alert

We raden huurders daarom aan hier extra alert op te zijn. Wilt u een afspraak maken met de Riool Reinigings Service? Ga dan naar RRS.nl of bel 0475 – 311 311. Voor huurders met een Abonnement Huurdersonderhoud is dit kosteloos. 

 

Herkennen RRS monteur

U kunt monteurs van RRS herkennen aan het RRS-busje en de bedrijfskleding van RRS. Tevens heeft een monteur van RRS altijd een onderhoudspasje op zak waarmee hij zich kan legitimeren.

Geplaatst op: 11-11-2021