1030_kastelenbuurt.jpg

Woonpunt verhuist van Heerlen naar Hoensbroek

Op 1 februari verhuist Woonpunt in Heerlen van het huidige kantoor aan de Geerstraat naar Horstplein 15 in Hoensbroek. Vanaf die datum bent u daar als huurder van harte welkom. Voortaan wel op afspraak.

Kleiner kantoor = minder kosten

Woonpunt probeert de bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. Op die manier houden we meer geld over om woningen op te knappen en de leefbaarheid in buurten op peil te houden. Daarom verruilen we ons (te) grote kantoorpand in het centrum van Heerlen voor een kleiner kantoor in Hoensbroek. Ons nieuwe kantoor aan het Horstplein 15 is goed bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur.

Op afspraak ons kantoor bezoeken

Vanaf 25 januari is het niet meer mogelijk om onaangekondigd ons kantoor te bezoeken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de meeste vragen die klanten aan onze balie stellen ook via onze website of telefonisch kunnen worden beantwoord. Natuurlijk blijven er altijd zaken die we beter persoonlijk kunnen bespreken. Om er zeker van te zijn dat de juiste medewerker aanwezig is, vragen we u om een afspraak te maken. Zo wordt u in één keer goed geholpen.