integriteit_ronduit.jpg
picto Welkom nieuwe huurder uitsnede2.jpg

Wekelijks spreekuur in Heerlen

Met ingang van woensdag 12 september houdt Woonpunt wekelijks een spreekuur van 15.00 tot 16.00 uur in het kantoor van huurdersvereniging Coriovallum in Heerlen.

Sinds eind juli werkt Woonpunt centraal vanuit ons kantoor aan de Leidenlaan 18-20 in Maastricht. Huurders die ons nodig hebben, bereiken ons via de telefoon, website, e-mail of door onze wijkbeheerders en opzichters in de wijk aan te spreken. Als een persoonlijk gesprek nodig is, dan komen we graag bij u thuis langs.

 

Idee van huurdersbelangenverenigingen

Toch vonden onze huurdersbelangenverenigingen in Heerlen en Hoensbroek dat er iets extra’s gedaan moest worden. Bijvoorbeeld voor oudere huurders of woningzoekenden die graag persoonlijk een medewerker van Woonpunt spreken, liefst in de buurt. Vandaar dat zij voorstelden wekelijks een spreekuur te organiseren in het kantoor van huurdersvereniging Coriovallum aan het Plataanplein in Heerlen. Ook huurders uit Hoensbroek kunnen hier terecht. Vanaf 12 september bent u tussen 15.00 en 16.00 uur van harte welkom, ook zonder afspraak.

 

Spreekuur Woonpunt

Woensdag van 15.00 – 16.00 uur
Plataanplein 26
6413 PR Heerlen