WP-JV18-Fam-De-Jong-108.jpg

Wij werken aan een betere klantbeleving

Op woensdag 23 oktober vanaf 12.30 uur werken wij niet vanuit ons kantoor aan de Leidenlaan 18-20 in Maastricht. Die middag is de allereerste Bewonersdag. Alle Woonpuntmedewerkers gaan op bezoek bij bewoners in een aantal van onze wijken. Daardoor zijn we helaas telefonisch minder goed bereikbaar en kunt u niet met al uw vragen terecht op ons kantoor.

Bewonersdag

Woonpunt wil bewoners centraal zetten in alles wat we doen. Daarom starten we dit jaar met een nieuwe traditie: de Bewonersdag. Tijdens die dag gaan al onze medewerkers op bezoek bij bewoners. We gaan met ze in gesprek om persoonlijk te horen hoe ze het vinden om te huren bij Woonpunt. Om te leren wat goed gaat en wat beter kan. Met die tips gaan we vervolgens aan de slag.

We kunnen niet al onze bewoners op één dag bezoeken, daarom hebben we samen met de huurdersverenigingen een paar buurten uitgekozen. Daar gaan we bij een aantal van onze bewoners op bezoek. Vanzelfsprekend brengen we iets lekkers mee!

We bezoeken de volgende buurten:

  • Geleen: Tunnelstraat en Beatrixlaan.
  • Heerlen: Versilienbosch en Weggebekker
  • Hoensbroek: Mariarade-Noord en Nieuw Lotbroek-Zuid
  • Maastricht: De Heeg en Pottenberg

 

Contact met Woonpunt

Heeft u een dringende vraag? Onze storingsdienst is telefonisch bereikbaar via 088 – 050 60 70. Laat u dan aan het einde van de meldtekst doorschakelen naar onze externe storingsdienst.

Donderdag 24 oktober kunt u vanaf 8.30 uur weer gewoon terecht op ons kantoor aan de Leidenlaan 18-20.