WP-MM-Robert-Graafland-52-meet-greet-004.jpg

Woonpunt komt naar u toe deze zomer

 

Wij willen onze bewoners beter leren kennen. Daarom organiseren we deze zomer meet & greets in onze buurten. Ook onze netwerkpartners, zoals handhaving, welzijnswerk, de wijkagent en de huurdersvereniging, zijn van de partij. 

Tijdens de meet & greet staan we op een centrale plaats in de buurt of in het gebouw. Onder het genot van koek, koffie en fris kunnen bewoners ons vertellen wat er speelt in hun buurt. Met de informatie die we ophalen, kunnen wij hen nog beter van dienst zijn.

 

70 bewoners kwamen langs

De eerste meet & greet vond plaats op dinsdag 14 juli in de Maastrichtse wijk Caberg, waar Woonpunt plannen heeft om te gaan renoveren. In totaal kwamen die middag zo'n 70 bewoners langs in de tuin van onze inloopwoning in de wijk (vanwege corona niet allemaal tegelijk). Een ijscowagen voorzag de kinderen en volwassenen van een verkoeling.

 

Positieve reacties

De belangrijkste onderwerpen die bewoners aansneden, waren drugsoverlast, verkeersoverlast en de overlast van hondenpoep en zwerfvuil. Ook hadden bewoners vragen over de op handen zijnde renovatie. Bewoners konden ook kaartjes invullen om hun belangrijkste opmerkingen achter te laten. De reacties op de eerste zomerbijeenkomst waren superpositief. 

De komende weken komen we op meer plekken langs. 

WP-MM-Robert-Graafland-52-meet-greet-011.jpg