thumbs imago.jpg

Hoe denkt u over ons?


Woonpunt werkt hard aan een betere organisatie. Een betere dienstverlening en betere communicatie met huurders. Daarom hebben we USP Marketing Consultancy gevraagd om dat te onderzoeken. U kunt de komende weken een e-mail ontvangen van hen met een uitnodiging om deel te nemen. Wilt u zo vriendelijk zijn de vragenlijst in te vullen?

We hopen dat u ons wil vertellen hoe u over ons denkt. Door uw mening te geven kunnen we nog gerichter verbeteringen doorvoeren in onze dienstverlening. 

Deelname is anoniem
De gegevens die USP verzamelt, worden anoniem verwerkt in een algemene rapportage en worden uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt. Wij krijgen uw persoonlijke antwoorden niet te zien.

We houden u op de hoogte over de uitslag
De uitslag van het onderzoek delen wij met huurders, relaties en andere geïnteresseerden via ons online magazine. Dat verschijnt vanzelf op deze website. Huurders en relaties krijgen hierover vanzelf bericht. 

 


Vragen en antwoorden

 

Waarom laat Woonpunt een imago-onderzoek uitvoeren?
Woonpunt werkt aan een betere organisatie, een betere dienstverlening en betere communicatie met huurders. We willen graag weten welk beeld huurders en relatie van ons hebben, zodat we gerichter kunnen werken aan verbetering. 

Ik wil niet meer worden benaderd voor dit soort onderzoeken. Wat kan ik doen?
Onderaan de e-mail die u krijgt van USP kunt u zich afmelden voor onderzoeken. Wij zullen u daarna niet meer benaderen hiervoor. 

Ik ben geen huurder van Woonpunt. Toch heb ik een mail gekregen met de vraag om mee te doen aan het onderzoek.
Woonpunt wil ook graag weten hoe niet-huurders over ons denken. Daarom vraagt USP een selecte groep niet-huurders in Zuid-Limburg naar hun mening over Woonpunt. 

Waarom heeft Woonpunt mijn gegevens doorgespeeld aan een onderzoeksbureau? Mag dat?
Woonpunt heeft uw gegevens aan USP Marketing Consultancy doorgegeven alleen en uitsluitend voor dit specifieke onderzoek. Dat is gebeurd in lijn met de regels van de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens). USP zal uw gegevens daarna vernietigen. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt.