Besparen met de VoorzieningenWijzer

Wist je dat veel huishoudens in Nederland moeite hebben om financieel rond te komen? En, wist je dat dat vaak niet nodig is? Er zijn heel veel regelingen en toeslagen waar deze huishoudens gebruik van kunnen maken. Maar dat is ook het probleem: het is veel en ingewikkeld geworden. Want waar heb je recht op en hoe vraag je dat aan? En dat geldt niet alleen voor toeslagen en regelingen: ook bij het afsluiten van een zorgverzekeringspakket, energieleverancier en het invullen van de Belastingaangifte zien we vaak kansen.

Misschien heb jij ook recht op bepaalde bijdragen of toeslagen. Of kun je overstappen naar een meer passende verzekering of energieleverancier. Wij wijzen je graag de weg en helpen je direct bij het aanvragen of overstappen. Wist je dat huishoudens na het adviesgesprek gemiddeld € 500 per jaar besparen? Maar misschien wel nog belangrijker: dat er weer rust en overzicht is omdat de financiën op orde zijn.

Wat geldt voor jou?

As huurder van Woonpunt kun je gratis en vrijblijvend gebruik maken van De VoorzieningenWijzer. Je kunt dit online zelf regelen óf een afspraak maken met een adviseur. Samen met een consulent beantwoordt je geheel vrijblijvend een vragenlijst. Samen kijken jullie naar gemeentelijke voorzieningen, op welke toeslagen je recht hebt en of je zorgverzekering of energierekening omlaag kan. Deze informatie ontvang je in een vrijblijvend adviesrapport. Je kunt zelf beslissen of je hiermee aan de slag wilt gaan. Als je hulp nodig hebt bij bijvoorbeeld het aanvragen van een bepaalde regeling, kan de consulent je daarbij helpen. Ze weten ook precies bij wie je het beste terecht kunt voor de juiste ondersteuning.

Regel het online Maak een afspraak - Gemeente Maastricht Maak een afspraak - Gemeente Heerlen