Woonpunt zoekt...

enthousiaste medewerkers Klantenservice


Wie zijn we?

Bij Woonpunt komt 100 jaar ervaring in de volkshuisvesting samen met een uitdagende toekomstvisie. In onze organisatie werken zo’n 200 enthousiaste medewerkers samen aan de verhuur en het onderhoud van duizenden sociale huurwoningen. Samen met huurders en andere partners werkt Woonpunt aan duurzame en leefbare wijken.

Wat ga je doen?

Als medewerker klantenservice handel je voornamelijk telefonische klantcontacten af. Klanten bellen jou op met de meest uiteenlopende vragen omtrent het huren en onderhouden van een woning. Van het zoeken naar een nieuwe woning, tot het inplannen van een monteur bij een lekkende kraan. Aan jou de taak om met behulp van de juiste informatie deze vragen te beantwoorden. Je bent van nature empathisch ingesteld en je bent daardoor in staat om prettige gesprekken te voeren met een diversiteit aan klanten. Naast het telefonisch beantwoorden van vragen verwerk je ook alle administratieve handelingen die voortvloeien uit het gesprek. 

 

Wie ben je? 

Je werkt zelfstandig, maar maakt graag deel uit van een team. Je zet de klant centraal in je denken en handelen en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een leuke opgewekte collega die lekker in z’n vel zit en dit uitstraalt op onze klanten. Ben je dit, maar heb je nog weinig ervaring met werken in een klantcontactomgeving? Geen probleem, inhoudelijke zaken leren we je gewoon.

 

Welke opleiding en ervaring heb je?

Van kandidaten verwachten we minimaal een MBO werk- en denkniveau. We vinden het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) beschikt, handig met de computer bent, een goede telefoonstem hebt en ‘oor’ hebt voor onze klanten! Een goede kennis van de Engelse taal is een pré.

 

Voor wie werk je?

Zoals iedereen bij Woonpunt werk je voor onze huurders. Zo’n zestienduizend huishoudens in Zuid-Limburg die prettig wonen in onze (grotendeels sociale) huurwoningen. Binnen de organisatie werk je voor team Klantenservice, onderdeel van de afdeling Klant & Verhuur.

 

Wat bieden we?

Een leuke baan voor minimaal een half jaar in een organisatie die in ontwikkeling is, in een sector die voor uitdagingen staat. Je komt terecht in ons spiksplinternieuwe kantoor in de buurt van het MECC in Maastricht, bij leuke collega’s die je hulp met open armen ontvangen.

Je werkt minimaal 16 uur per week en je ontvangt je rooster 4 weken vooruit. Flexibele inzetbaarheid is voor ons heel belangrijk en uiteraard stellen wij ons ook zo flexibel mogelijk richting jou op bij het maken van de roosters. En natuurlijk ontvang je een passend salaris.

 

Meer weten? 

Inhoud van de functie: Sigrid Dohmen (senior medewerker Klantenservice): 088 050 60 70 of s.dohmen@woonpunt.nl.

Sollicitatieprocedure: Sandra Zurstrassen (personeelsadviseur) 088 050 60 70 of s.zurstrassen@woonpunt.nl.

 

Iets voor jou?

Stuur dan vóór 27 mei 2019 je cv en motivatie naar s.dohmen@woonpunt.nl