Woonpunt zoekt...

  • Leden en voorzitter onafhankelijke klachtencommissie
  • Manager Klant & Onderhoud
  • Medewerkers Service Onderhoud

Kijk voor meer informatie onder de foto.

Woonpunt is...

Bij Woonpunt komt 100 jaar ervaring in de volkshuisvesting samen met een uitdagende toekomstvisie. In onze organisatie werken zo'n 200 medewerkers. Ze werken samen aan de verhuur en het onderhoud van duizenden sociale huurwoningen en aan de leefbaarheid in buurten. Woonpunt stimuleert de mensen in de wijken in het nemen van hun eigen verantwoordelijkheid en daagt ze uit zichzelf te ontwikkelen.

 

1757.jpg

Op dit moment zoeken wij:

 

Leden en voorzitter onafhankelijke klachtencommissie

Om de kwaliteit van de klachtenafhandeling een boost te geven, komt er per 1 januari 2019 een nieuwe, onafhankelijke klachtencommissie voor Maasvallei, Servatius en Woonpunt. Daarvoor zoeken wij vier leden en één voorzitter. Als voorzitter of lid van de commissie bent u verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de klachtenprocedure, zodat klanten verzekerd zijn van een goede afhandeling van hun klacht. Download voor meer informatie de volledige vacaturetekst en de profielschetsen.

 

Manager Klant & Onderhoud 

Als onze nieuwe manager Klant & Onderhoud draag je bij aan een verbetering van de dienstverlening, aan de doorontwikkeling van medewerkers, aan het uitwerken van regisserend opdrachtgeverschap binnen Woonpunt en de realisatie van (het recent opgestelde) verduurzamingsbeleid.

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het bedrijfsbureau (circa 10 medewerkers), het team (N)PO (circa 15 medewerkers) en het team SO (circa 30 medewerkers). Zowel het team (N)PO als het team SO worden door een teamleider geleid. 

Kijk voor meer informatie op de website van Aardoom & De Jong.

 

Medewerkers Serviceonderhoud (36 uur per week)

In onze woningen gaat wel eens iets kapot. Onze medewerkers Serviceonderhoud komen dan bij onze huurders thuis en voeren zelfstandig onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit zoals loodgieters-, timmer- en metselwerk. Voor informatie download je het volledige functieprofiel.