WP_Ronduit_corona-editie_Coronacrisis_HR.jpg
Neem contact met ons op!
Artikel leestijd1 min. leestijd

Betalingsproblemen door corona?

Wordt u financieel geraakt door de coronacrisis en voorziet u betalingsproblemen? Neem dan contact op met ons incassoteam. Zij denken graag met u mee.

De coronacrisis raakt ons allemaal. Binnen blijven. Afstand houden. Maar voor sommige mensen betekent het ook: geen werk meer. Denk aan ZZP’ers of mensen die zonder vast contract werken in sectoren die hard geraakt zijn: de horeca, evenementen, de culturele sector. Zij staan in sommige gevallen ineens op straat. En dan slaat de financiële stress toe.

Samen een oplossing zoeken

Is dat bij u het geval? Moet u gebruik gaan maken van het noodpakket voor ZZP’ers of van deeltijd-ww vanwege de coronacrisis? En verwacht u hierdoor de huur niet te kunnen betalen? Neem dan nu al contact op met ons incassoteam. 'Wij zoeken graag samen met huurders naar een oplossing,' legt Kevin Kock uit. ‘Uitstel van huurbetaling behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.’

Bel of mail

U kunt ons incassoteam bereiken via ons algemeen nummer 088 – 050 60 70 en in het keuzemenu een 3 te toetsen. U kunt ook een e-mail sturen naar incasso@woonpunt.nl. Vermeld daarbij uw naam en adres en schets kort uw situatie. Zij nemen dan snel contact met u op.

Andere artikelen
WP_Ronduit_corona-editie_Coronacrisis_HR-3f389d2f.jpg
Artikel
Artikel leestijd1 min. leestijd
Artikel gelezengelezen

Huren betaalbaar houden

Artikel
Artikel leestijd2 min. leestijd
Artikel gelezengelezen
WP_Ronduit_corona-editie_Handen-2c11139f.jpg
Interview
Artikel leestijd2 min. leestijd
Artikel gelezengelezen

1,5 meter afstand

picto_service_busje-5b446cc1.jpg
Korte berichten
Artikel leestijd2 min. leestijd
Artikel gelezengelezen
Made by Zuiderlicht