Ons kantoor is op vrijdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Telefonisch blijven wij, zoals u gewend bent, bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. 

Huuropzeggingsformulier


U kunt de huur op elk moment opzeggen. De minimale termijn om uw huur op te zeggen is een maand, maar u mag uw huur ook eerder opzeggen, bijvoorbeeld twee of drie maanden voor u de woning verlaat. U kunt zelf de datum aangeven. Houdt er rekening mee dat uw laatste huurdag niet in het weekend valt of op een feestdag. Is dit wel het geval dan past Woonpunt de datum van de laatste huurdag aan. U zegt de huur op met het formulier hieronder. Binnen een paar dagen ontvangt u een schriftelijke bevestiging.

U kunt het formulier hieronder invullen en digitaal versturen of het formulier downloaden, met de pen invullen en versturen naar Woonpunt.

Download het formulier

Adres van het pand


Blijven er medehuurders achter in de woning?


Uw gegevens

* Woonpunt gebruikt uw e-mailadres ook voor toekomstige klantcontacten (lees meer)
Heeft u een garage of fietskluis?*
Zijn er medische aanpassingen in uw woning, zoals een traplift of een onderrijdbare keuken?

Ik geef Woonpunt toestemming om mijn contactgegevens door te geven aan nieuwe huurders, dan kan deze contact met mij opnemen voor de overname van spullen.


Laatste huurdag (datum invullen). De laatste huurdag mag niet in het weekend vallen of op een feestdag. Is dit wel het geval dan past Woonpunt dit aan.

Let op: deze datum is definitief, u kunt deze niet meer wijzigen.

Vul hier uw nieuw/correspondentie adres in

Wij hebben een nieuw adres nodig om de eindafrekening te sturen. Hierin kan bijvoorbeeld staan dat de u nog geld van Woonpunt tegoed heeft. Of om de afrekening stook-/servicekosten ter versturen waarin wij u op de hoogte stellen van eventueel teveel betaalde voorschotbedragen.


Bij verzending van dit formulier deelt de bovengenoemde mee, dat hij/zij de huurovereenkomst van bovengenoemd pand wenst te beëindigen.

Om aan te tonen dat u geen robot bent, vragen we u hieronder de rekenopgave in te vullen. Bedankt!

Wat is de uitkomst van:
10 + 3 =
  andere rekenopgaveNa het versturen van het formulier ontvangt u een bevestiging per mail.
LET OP: dit kan een tot vijf minuten duren.