Koers, visie & missie

Woonpunt biedt aan zo’n 16.000 huishoudens in Zuid-Limburg een thuis. Dat doen we met veel liefde en passie. Onze bewoners verdienen dat. Maar liefde en passie zijn niet genoeg. De opgave in onze regio is groot en vraagt om heldere keuzes. Daarvoor dient onze koers.

Wij werken samen met bewoners en partners aan veilige en leefbare buurten, waar mensen zich thuis voelen en van betekenis zijn. Buurten waar de woonbehoeften van huidige en toekomstige bewoners centraal staan. Door onze dienstverlening integraal en rondom de huurder te organiseren, hebben we een stevig fundament gebouwd om de komende jaren deze koers waar te maken, samen met bewoners en partners. Daar mag u ons op aanspreken. 

Onze visie

De buurt is het middelpunt van ons werk. Daar klopt ons maatschappelijk hart. We werken samen met bewoners en partners aan veerkrachtige, kleurrijke wijken waar mensen regie nemen en van betekenis zijn. Buurten die klaar zijn voor toekomstige generaties, met woningen die voldoen aan de standaard van morgen.

Waar wij voor staan

We bieden fijn en betaalbaar wonen, in buurten waar mensen zich thuis voelen. Samen met  bewoners en partners hebben we een positieve impact op de toekomst van mens en omgeving. Vanuit deze missie werken we aan twee speerpunten de komende jaren: het welZIJN van onze bewoners en een betere wereld voorMORGEN.

Lees meer over:
Speerpunt welZIJN Speerpunt voorMORGEN
Lees ons koersdocument "Thuis, samen in jouw buurt":
Koersdocument
#
Werken bij Woonpunt
Wil je ons team versterken?
Bekijk onze vacatures