Studentenwoningen

In Maastricht en Sittard verhuurt Woonpunt kamers en studio's speciaal voor studenten. Deze woningen bevinden zich vaak in de binnenstad of in de buurt van de universiteit of hogeschool. 

Kies je stad

Het vinden van een kamer of studio in Maastricht werkt anders dan in Sittard. In welke stad ben jij op zoek naar een kamer of studio?

Student.svg

Zoek je een studentenwoning in Maastricht? Bekijk de beschikbare kamers en studio's via: Maastricht Housing. We adverteren al onze studentenwoningen in Maastricht op dit platform.

Zoek je een studentenwoning in Sittard? Bekijk onze beschikbare kamers en studio's via: www.thuisinlimburg.nl. Inschrijven op Thuis in Limburg is gratis. We adverteren al onze studentenwoningen op dit platform. 

Toewijzing 

Maastricht Housing en Thuis in Limburg zijn opgericht om ervoor te zorgen dat de toewijzing van kamers en studio's eerlijk verloopt. Meestal wordt het principe gehanteerd dat de persoon die het langst staat ingeschreven de woning krijgt toegewezen. Er kunnen echter extra voorwaarden van toepassing zijn. Als je een kamer of studio aangeboden krijgt, accepteer je deze via Maastricht Housing of Thuis in Limburg. 

#
Extra regels voor studenten
Kandidaat voordragen? Of onderverhuren?
Lees meer