Te huur: Woning

Hermanstraat 28

Hoensbroek

Huurprijs

€ 920

Exclusief;
Algemene kosten € 8,85
4 kamers - 84,4 m2 woonoppervlak
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht
2 foto's
# #
 print pagina
Locatie van dit object
Woningtype
Woning
Toilet
2
Tuin
150 m² of meer
Woonconsulent
Yvonne Peters

Informatie

Ruime, modern afgewerkte woning aan de Hermanstraat in de wijk Nieuw Lotbroek te Hoensbroek.
Binnenkomst via de entree met toiletruimte en toegang tot de woonkamer met keuken. Via de keuken bereikt u de achtertuin en de garage.

Op de verdieping liggen 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is ingedeeld met een wastafel, ligbad, douche en toilet. ia de vaste trap bereikt u de zolderverdieping.

Nieuw-Lotbroek is een wijk omgeven door groen en wandelgebieden. De wijk heeft een eigen station en de voorzieningen van zowel Heerlen als Hoensbroek zijn goed bereikbaar.
Kamers

Woonkamer: 40,30 m2
Slaapkamer 1: 15,90 m2
Slaapkamer 2: 10,00 m2
Slaapkamer 3: 7,60 m2

Verhuurvoorwaarden
Inkomenseis: Minimaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van €44.160,00 Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens kunt aanleveren: - 3 recente salarisstroken OF accountantsverklaring met vermelding van bruto jaarinkomen (bij inkomen uit eigen bedrijf); - Werkgeversverklaring; - Uittreksel bevolkingsregister waaruit uw woonverleden blijkt; - Verhuurderverklaring ingevuld door uw huidige verhuurder (indien van toepassing); - Een uittrekstel van uw BKR registratie (verkrijgbaar via uw bank. Deze aanvraag duurt circa 10 werkdagen). Wij hanteren een waarborgsom of bankgarantie wanneer uw inkomen afkomstig is uit uw eigen bedrijf.
Interesse in deze woning?
Reageer direct!
 Terug naar overzicht